Alacart og take-away fra elevrestaurant

Frid Alice Henriksen, kjøkkensjef Johan Fonn Solstad, Dmitri Socolov, restaurantsjef Jonas Asbøll Storm og servitør Anne Mogseth Solstad.

Elev-restauranten ved Meldal videregående skole åpner igjen tirsdag 20.mars og torsdag 22.mars og holder åpent for alle to timer på formiddagen.


16.03.2018 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Barn og ungdom, Skole og utdanning

Nytt denne gangen er at de tilbyr take-away i tillegg til alacart restaurant for gjestene.

Det er VG1-elevene ved Restaurant og matfag som inviterer til restaurant i skolens lokaler. Restaurantdrift er blitt en tradisjon ved skolen der både VG2- og VG1-elevene har sine restaurant-konsepter. Mens VG2-elevene arrangerer kveldsrestaurant, velger VG1-elevene å ha restaurant på dagtid.

Dagrestauranten 20. og 22. mars er en mulighet for folk til å ta lunsjen sin på Meldal vgs.

Restaurantsjef Jonas Asbøll Storm avslører menyen:

 

EleverRestaurantsjef Jonas Asbøll Storm, kjøkkensjef Johan Fonn Solstad og Lichia Araya under forberedelsene til restaurantdrift.

 

- Hovedrettene koster 70 kroner og er fritert kylling. svinegrillspyd, vårruller og lasagn og valgfrie dipper til 10 kroner: BBQ, ostesaus og hvitløkssaus. Dessertmenyen er pannacotta, sjokolademousse-kake og sitronterte og dessertene koster 40 kroner.

- Vi skal pynte restaurantlokale og til det har vi vært heldige å få bidrag fra to lokale bedrifter, nemlig Groven Gartneri og Å Gartneri. De har gitt oss blomster, så det skal bli koselig her! lover servitør Anne Mogseth Solstad.

 

Foto: Marit Mjøen/Meldal vgs 

Red: HSE

Annonser


Medlemmer