Avsluttet sesongen med tap

Håndballjentene avsluttet sesongen med tap. Neste år venter tredjedivisjon.

15.03.2016 - Jan Are Melgård
Kategori: Håndball

Meldal avsluttet 2. divisjonssesongen med å tape 21-25 mot Heimdal søndag. Jentene hadde håpet på en god avslutning av sesongen, men lite stemte i denne kampen. Dermed endte det som det gjorde.

Første omgang ble preget av mange tekniske feil og mye slurv. Begge lagene bidro til det kampbildet. Hjemmelaget Heimdal gikk til pause med ledelse 12-10.

Etter hvilen ble det ikke stort bedre. Forskjellen var at meldalsjentene i perioder var slurvete i forsvar, slik at vertene fikk et forsprang i målprotokollen. Dette klarte jentene våre aldri å hente inn, og Heimdal kunne juble for seier 25-21.

Dermed er oppholdet i 2. divisjon over for denne gang for Meldal.

- Tabellen lyver ikke. Vi er selvsagt for dårlige, og det er derfor vi rykker ned. På vårt beste gjør vi mye bra, men så blir det for mange perioder der vi roter det veldig til for oss selv. Men jentene skal ha honnør for at de er en fantastisk gjeng som alltid yter sitt beste. Ikke minst har de evnet å holde humøret oppe selv om det har vært tungt resultatmessig, sier trener Marthe Høsøien.

For Meldal HK er det betryggende å vite at det jobbes godt med spillerutvikling, og at det derfor kommer mange gode spillere i årene fremover.