(meldal.no for 10 år siden) Basar på Storås 

5-årige Kristin, trakk sitt eget åre-nummer! 

 

Det var godt oppmøte da Storås samfunnshus arrangerte basar søndag kveld. Med flere generasjoner på plass var det godt og vel 150 personer til stede. Det var pent pynta på bordene, folk prata og så ut til å trives. 


02.11.2016 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Arkiv


Brynjar Einum ønska velkommen, og fortalte at de hadde "forferdelig mye" gevinsta. Han ga ros til alle som hadde vært med i komiteen der Elisabeth Solberg, tradisjon tro, hadde styrt. I løpet av kvelden var det 2 ganger x 3 runder åresalg, bøttelotteri, underholdning av elever fra mellomtrinnet på Storås skol, en lang kaffepause med mye godt å spise, og til slutt trekning av aftenutlodning, barne- og hovedlotteri. Elevene som stilte fra skolen, underholdt med ei historisk rei med greske guder, og etterpå ble vi med til Egypt. (Se filmsnutt). Det ble en, sosial og trivelig kveld i samfunnshuset, og nå er det to år til neste basarkveld.

Her følger trekningslista:

Hovedlotteri:

5-årige Kristin, trakk sitt eget åre-nummer! 5-årige Kristin, trakk sitt eget åre-nummer! 

Greske guder fra Storås skole Greske guder fra Storås skole 

Solveig og Linda solgte årer til Line, og de to sønnene Halvor og Trygve fikk egne årer for å følge med på tallene.  Solveig og Linda solgte årer til Line, og de to sønnene Halvor og Trygve fikk egne årer for å følge med på tallene.  

 

Annonser


Medlemmer