Berget poeng i sluttminuttene

Spillende trener Knut Asgeir Berg stanger inn utligningsmålet for Meldal.

Spillende trener Knut Asgeir Berg headet inn målet som sikret Meldal poeng et par minutter før full tid.


11.06.2017 - Jan Are Melgård
Kategori: Fotball

Meldal tok søndag imot Alvdal til fjerdedivisjonskamp på Heggøya stadion. Kampen fikk en verst tenkelig start for hjemmelaget, da en kommunikasjonssvikt mellom keeper og forsvar gjorde at en Alvdal-spiller fikk stusset ballen over en utrusende Tor Helge Taagvold og deretter plassert den trygt i det åpne målet.

0-1 etter fem minutters spill.

Kampen kom så inn i et litt roligere spor, der Meldal styrte spillet. Alvdal på sin side forsvarte seg godt og hjemmelaget trøblet med å skape de helt store sjansene.  

Meldals første sjanse kom da Vidar Røttereng klemte til fra 20 meter og tvang fram en god redning fra bortelagets målvakt.

I andre omgang fortsatte kampen som den hadde endt. Meldal styrte banespillet, men sleit med å komme til store sjanser. Alvdal var på sin side veldig nær å sette sitt andre mål for dagen, da keeper ble rundet. Alvdal-spiller skulle bare sette ballen i mål, da Olav Lo suste inn med en meget god takling og fikk avverget nok et baklengs.

Et kvarter ut i omgangen fikk Knut Asgeir Berg en brukbar mulighet på lengste stolpe, etter et godt crosser. Dessverre endte hodestøtet på feil side av stolpet og i nettveggen. Rett etterpå fikk han en nesten helt identisk mulighet, som også endte i nettveggen.

Meldal skapte flere småfarligheter utover i omgangen uten uttelling, før hjemmelaget fikk corner etter 87 minutters spill.

Røttereng, som ble kåret til «dagens ivers» av speaker, svingte ballen inn i feltet og hvem andre enn spillende trener Knut Asgeir Berg var på rett plass til å stange ballen i mål! Sterkt gjort av veteranen.

Fortjent utligning, 1-1.

Minuttet senere er Berg nær å score sitt andre, da han klemmer til fra distanse. Ballen går dessverre for Meldal like til side for mål. Dermed ebber kampen ut i uavgjort og begge lag står igjen med et poeng, noe som for så vidt var et greit resultat.

Annonser


Medlemmer