Berget poeng i sluttminuttene

Spillende trener Knut Asgeir Berg stanger inn utligningsmålet for Meldal.

Spillende trener Knut Asgeir Berg headet inn målet som sikret Meldal poeng et par minutter før full tid.


11.06.2017 - Jan Are Melgård
Kategori: Fotball

Meldal tok søndag imot Alvdal til fjerdedivisjonskamp på Heggøya stadion. Kampen fikk en verst tenkelig start for hjemmelaget, da en kommunikasjonssvikt mellom keeper og forsvar gjorde at en Alvdal-spiller fikk stusset ballen over en utrusende Tor Helge Taagvold og deretter plassert den trygt i det åpne målet.

0-1 etter fem minutters spill.

Kampen kom så inn i et litt roligere spor, der Meldal styrte spillet. Alvdal på sin side forsvarte seg godt og hjemmelaget trøblet med å skape de helt store sjansene.  

Meldals første sjanse kom da Vidar Røttereng klemte til fra 20 meter og tvang fram en god redning fra bortelagets målvakt.

I andre omgang fortsatte kampen som den hadde endt. Meldal styrte banespillet, men sleit med å komme til store sjanser. Alvdal var på sin side veldig nær å sette sitt andre mål for dagen, da keeper ble rundet. Alvdal-spiller skulle bare sette ballen i mål, da Olav Lo suste inn med en meget god takling og fikk avverget nok et baklengs.

Et kvarter ut i omgangen fikk Knut Asgeir Berg en brukbar mulighet på lengste stolpe, etter et godt crosser. Dessverre endte hodestøtet på feil side av stolpet og i nettveggen. Rett etterpå fikk han en nesten helt identisk mulighet, som også endte i nettveggen.

Meldal skapte flere småfarligheter utover i omgangen uten uttelling, før hjemmelaget fikk corner etter 87 minutters spill.

Røttereng, som ble kåret til «dagens ivers» av speaker, svingte ballen inn i feltet og hvem andre enn spillende trener Knut Asgeir Berg var på rett plass til å stange ballen i mål! Sterkt gjort av veteranen.

Fortjent utligning, 1-1.

Minuttet senere er Berg nær å score sitt andre, da han klemmer til fra distanse. Ballen går dessverre for Meldal like til side for mål. Dermed ebber kampen ut i uavgjort og begge lag står igjen med et poeng, noe som for så vidt var et greit resultat.


Kommentarer blir sjekket av redaksjonen før de offentliggjøres

Skriv kommentar

Kommentarer

Ingen har skrevet en kommentar ennå.

RSS-feed for kommentarer på denne siden | RSS-feed for alle kommentarer