De tre vinnerne i dameklassen hvor Berit Mogstad tok ny løyperekord

Det 10 kilometer lange trim- og mosjonsløpet Hostovatnet Rundt trakk mange barn og voksne til en svært så hyggelig kveld på Kviknelykkja Stadion i Hoston, onsdag kveld.

07.06.2018 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Sport, Friluftsliv

Med natursti rundt hele løypa, ble det en flott tur for de som ikke ville starte i konkurranseklassen med tidtakning. Noen fullførte også runden i de naturskjønne omgivelsene på sykkel. 53 løpere stilte i trimklassen.

15 kvinner stilte til start i konkurransen hvor det ble satt ny løyperekord av Berit Mogstad (Rindal IL) med tiden 38.25 mot 42.58. Magni Solum (Meldal IL) løp på tiden 48.30.

På herresiden stilte 30 løpere hvor Jo Inge Sandvik fra Strindheim IL vant med tiden 34.55, og Andreas Kvam (Meldal IL) på andreplass med tiden 35.59. Jon Vegard Grut fra IL NOR løp på 41.07.

Menn junior ble vunnet av fra Lars Svorkdal fra Svorkmo NOI med den sterke tiden 35.29

Vinnerne fikk pengepremier, og ellers hadde IL Fjellmann skaffet mange flotte gevinster fra næringslivet. Og utsagnet "Vi er best på gevinster", stemmer helt sikkert godt, da mange forlot arrangementet med større gevinst enn de hadde betalt i startkontingent - så også undertegnede.

Og selve arrangementet var svært godt gjennomført i 15 grader og sol. Smilende og imøtekommende frivillige med "Hostonvester" var å se hvor man enn snudde seg.

IMG 8100

De tre vinnerne i herrer senior fra venstre: Andreas Kvam, Jo Inge Sandvik og Andreas Svorkdal (Svorkmo NOI)

IMG 8093

Tre fornøyde karer som fullførte med stil. De storkoste seg på det flotte arrangementet i Hoston.

IMG 8094

Fornøyd dame fra Dalguten IL som hadde fullført mosjonsløpet og nøt det godt være og den gode stemningen på stadion.

IMG 8092

Team Orkdal Sykehus var sterkt representert. Her er tre av dem.

IMG 8089

Familien Elshaug stilte med tre deltagere for Meldal IL. Damene dannet baktroppen i konkurranseklassen, men var strålende fornøyd med å ha fullført på akseptabel tid.