Da "Kjærringa" fikk seg mobiltelefon

 

Tidene forandrer seg og enkelte snakker til og med om utvikling og forbedring. 


06.11.2017 - Rita Smedplass
Kategori: teknologi, Kjærringa

Kjærringa fikk seg en sånn der mobil-telefon etter massivt press fra nær familie. Og etter en lengre og intens opplæring fra barna og andre eksperter så ble kjærringa faktisk i stand til å ringe og til og med sende tekstmeldinger!!!!!!!!! Fungerte kjempefint.

Den aller, aller, første mobiltelefonen min druknet jeg imidlertid kaldt og rolig. Jeg hadde lagt den fra meg på kjøkkenbenken, og da noen ringte så vibrerte den seg bortover og ned i vaskebøtta som sto under der. Jeg aner fremdeles ikke hvem som ringte, men han fikk iallefall et RENT svar, vi driver ikke med drittsnakk her i gården!

Tidene forandrer seg, enkelte snakker om utvikling og forbedring. Noen snakker til og med om blu-tut og hænds-fri. (humpf 


Ikke kjærringa! Gammel og god teknologi fungerer godt nok og jeg skal ha en telefon som kan ligge i lomma når jeg kaver rundt i fjøset som jordmor for ku, eller "løper" etter dyr som har stukket av til neste dalføre på jakt etter den nysådde plena i Villaveien 18.

Min siste telefon gikk, bokstavelig talt, i oppløsning her forleden dag, etter en litt uheldig håndtering, og jeg dro sporenstreks ivei til nærmeste telefonselger, bare for å få høre at en slik telefon som jeg ville ha ikke lenger fantes   Men etter å ha rotet gjennom diverse skuffer så fant selgeren en tiloversbleven sak som visstnok var usalgbar. Herligheten kostet den uhyggelige sum av 400 kroner (siger og skriver firehundre kroner).....men jeg grov dypt i pengepungen og ble eier av en ny telefon.

nedlasting

Den nye telefonen er en flott sak. Liten,svart og hendig. Grei å snakke i, og hvis personen på den andre siden snakker høyt og TY-DE-LIG så hører jeg faktisk hva som blir sagt også. Tekstmeldinger er det litt dårligere med, jeg har fremdeles ikke funnet stavekontrollen, så der er det litt plunder og heft og når jeg har tekstet lenge nok så har jeg merkelig nok et slags rutenett på netthinnen...ser ut som et kryssord faktisk.....

Så er det noe som visstnok heter MMS, og her er jeg omsider ved sakens kjerne..... Jeg kan overhodet ikke få inn MMS-er på telefonen min, så kjære min venn som sender meg slike, vennligst slutt med det. Kan du ikke istedet ringe meg eller skrive SMS-er?

Til min kjære uvenn der ute - fortsett å sende meg MMS, det koster deg penger og jeg slipper bry meg. Vinn-vinn!!!!

Hilsen "Kjærringa"

 

Red:RS

Annonser


Medlemmer