Damenes aften i Meldalshallen er kommet for å bli.

 

Kløvertuppene var fornøyd allerede før dørene åpnet. Det var lang kø oppover veien og fulle parkeringsplasser.


10.03.2018 - Aud Inger Kalseth
Kategori: Vinterlarm, Kultur

Dørene åpnet presis kl.18.30 og vi ble ønsket velkommen med drikke i høye stettglass og gode smil.

Damene toget inn i hallen og i første "boden" var Inga Dalsegg kledd i et fantastisk skjørt. Mange fine varer hadde hun å selge, og det sier litt om kvaliteten på arrangementet når utstillerne/selgere kommer helt fra Rindal. Det var boder fra Orkanger og Fannrem også i tillegg til et godt utvalg lokale damer. Solruns heimlaga hadde et bord som bugnet av bakervarer og den neste boden var full av kremer. Det var klær til store og små, sportsklær og penklær, yttertøy og strikkevarer, brukte klær og hårprodukter. Damene kunne observeres i konsentrert samtale med selgerne og i mer avslappet samtale med venner og kjente. 

Det var satt av god tid til å sjå seg rundt, handle og prate. Mange kjente damer var å se, men det var mange jeg ikke kjente også. Det var en imponerende aldersspredning på publikum, fra 0 til i hvert fall 90.

Kløvertuppene sørget selv for underholdningen, med unntak av "Jens Bolme" som kom fra Rindal with love( Jon Erik Grøset). Jens lovte damene et amorøst treff i garderobe 2, det var bare å møte opp. Det tror jeg var det eneste som ikke var en suksess denne kvelden, for etter pausen og i nytt antrekk, uttrykte han stor skuffelse over mangel på interesse!

"Jens" sørget for skype-hjelp fra sine "brødre" og sang både på engelsk og norsk i et forsøk på å sjarmere damene.

Sceneunderholdningen startet med en fornøyelig sketsj om to engasjerte småbarnsmødre som tydeligvis ikke var helt fornøyd med likestillingen på hjemmebane.  Den var godt skrevet og fremført på en troverdig og god måte av to damer som ikke var redd for å by på seg selv. Både Kissa og Eli er god på dette og Eli gjorde i tillegg en god jobb som konferansier.

Kløvertuppene er unge damer som ikke er redd for å bruke moderne teknologi. De hadde vært i en barnehage og snakket med et utvalg unger om Damenes aften. Resultatet var absolutt et godt underholdningsinnslag.

Moteoppvisningen viste oss et utvalg av det som er å få rundt omkring for små og store. Det var sport og fritid, men også noen penklær. Det kunne høres ut som mange hadde fått gode ideer til klesinnkjøp.

I pausen var det god fingermat og frukt og åresalg. Inntekta fra kvelden skal gå til skoler og barnehager, så ungene har nok noe å glede seg til. 

Kvelden var minneverdig på mange måter, så Kløvertupper, det er bare å stå på.

 

Tekst og foto: Aud Inger Kalseth

Annonser


Medlemmer