El-Co åpnet i Meldal

El-Co Meldal: Arnt Øverøyen, Nils Stokke, Anders Møkkelgård, Even Aaland, Bård Ree og Bjørnar Mogstad.

El-Co AS sin avdeling i Meldal er nå formelt åpnet med kabelklipping.


19.05.2015 -
Kategori: Næringsnytt

Arnt Øverøyen og Bård Ree blir meldalsavdelingens faste holdepunkter, så å si. – Det er avgjørende for oss å ha en mann som Arnt Øverøyen hos oss. Fordi det stilles så strenge krav til el-installasjoner, er det viktig å ha en person som har fagbrev og dermed også formalkompetansen i orden, sier daglig leder i El-Co, Bjørnar Mogstad. – I tillegg kommer prosjektansvarlig Bård Ree til å være å treffe her i Meldal hver mandag – og ellers etter avtale – for å serve kundene i det vi kaller vårt idésenter, der kunder kan komme og diskutere prosjekter og ulike løsninger, legger Mogstad til.

El-Co AS er Rindals- og Surnadals-basert, men ønsket nå å komme mer direkte inn på markedet i Meldal. Avdelingen i Spar-bygget kaller de en montørstasjon, og tilknyttet denne stasjonen er altså Arnt Øverøyen og Bård Ree samt lærling Even Aaland og elektriker Anders Møkkelgård, de to sistnevnte bosatt i Rennebu og Rindal.

I tillegg vil installatør og deleier Nils Stokke samt daglig leder Bjørnar Mogstad også være delaktige i den daglige driften av montørstasjonen i Meldal.
El-Co AS jobber med alt fra stikkontakter i bolighus til store industriprosjekter. Bedriften har i overkant av 20 ansatte. – Det er en styrke å være mange, slik vi ser det. Det gjør oss fleksible, sier daglig leder Bjørnar Mogstad.

el co 206Bård Ree og Arnt Øverøyen.

 

Tekst og bilder: Anne Mari Svinsaas.

 

Annonser


Medlemmer