Familiefilmkveld på bygdekinoen

Dan Stevens og Emma Watson i Skjønnheten og Udyret. Foto hentet fra Filmweb.no

Fredag 24. mars.


16.03.2017 - Jan Are Melgård
Kategori: Kultur

Fredag 24. mars er bygdekinoen tilbake. Kveldens filmer er «Karsten og Petra – Ut på tur» og Disney-storfilmen «Skjønnheten og Udyret».

«Karsten og Petra – Ut på tur» handler om Karsten og Petra som er med familiene sine på fjelltur. Så finner de ut at guiden de har leid inn er faren til Karstens barndomsvenn Aksel. Gjengen får flere flotte opplevelser sammen, samtidig som Karsten og Petra prøver å spleise Petras mamma Maria og Aksel og gjøre dem til et par.

Samtidig er det noe som ikke helt stemmer med Aksel.. Hva det er må du se filmen for å finne ut.

«Skjønnheten og Udyret» er den nye storfilmen fra Disney. En modernisert live action-remake av den originale animasjonsfilmen fra 1991.

Emma Watson spiller skjønnheten Belle, mens Dan Stevens spiller Udyret. Stjerneskuespillere som Ewan McGregor og Ian McKellen er også med i filmen.

Filmen handler om Belle, en smart, vakker og selvstendig ung dame som tas til fange av Udyret i hans slott. Til tross for sin frykt, blir Belle venn med slottets magiske ansatte og lærer seg å se forbi udyrets forferdelige ytre og oppdager at han innerst inne har et godt hjerte.

Annonser


Medlemmer