Fikk vist sine ferdigheter

 

Et imponerende turnshow og flotte kostymer gjorde seg godt i spektakulær scenebelysning i Meldal samfunnshus, mandag kveld.


05.12.2017 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Sport, Barn og ungdom

Meldal IL's gymnastikk- og turngruppe leverte som vanlig topp underholdning med et variert program bestående av dans og turn med gutter og jenter fra to år og oppover.

For en hundrelapp i inngangspenger fikk man en oppvisning som både sjarmerte og imponerte den drøye timen det pågikk.

Til inntekt for turngruppa ble det også solgt tennbriketter både før og etter showet. Så hvis du fyrer med ved, er det nok fortsatt mulig å skaffe seg tennbriketter og samtidig støtte flott idrett i Meldal. 

 

IMG 7641

1.-3.klassinger med en flott fremføring til "Musevisa" 

 IMG 7794

 Salto på aitracken

 

IMG 7846

"Støveldans"

 

IMG 7935

Morten Angvik-Kristiansen, Marthe Jerpstad, Karen Gjervan Rise, Malin Wuttudal og Åse Wuttudal.

Dette er trenerteamet som skal ha æren for det gode miljøet og den store bredden av utøvere i Meldal gymnastikk og turn. De har alle vært turnere selv og er utdannet  til turn-trenere med nødvendige sikringskurs. Deres idrettsglede på trening gjennom hele året, smitter over på alle som er tilstede. Nå får de en velfortjent ferie frem til turninga starter igjen 8. januar. Da begynner de for alvor å trene til barnekretsturnstevnet som holdes på hjemmebane i juni.

Leder for turnutvalget, Oddalug Hoston, oppfordret alle til å hente frem dugnadsånden og bidra til at vi får et fantastisk arrangement for hundrevis av barn med trenere og ledere fra store deler av Trøndelag.

 

Se mange flotte bilder fra oppvisningen i bildekarusellen.

 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer