Fin skøytebane på Moflata

 

Nederlenderne Jeannett og Theo bare måtte ut og brøyte, da de så muligheten for å få lekt seg litt utendørs. Det var det mange som satte pris på. (Nye bilder av ishockeykamp 31.12.17)


30.12.2017 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Nyheter, Friluftsliv

 

IMG 8027 

Med seg hadde de Finn som de er onkel og tante til. Jeannett er en racer på sine lånte skøyter, og Finn med pappa Ton sine lengdeløpsskøyter holder en fin stil på den naturlige isen som er litt ruglete. Theo er “ismester”, og er fornøyd med det siden han ikke er glad i å gå på skøyter. Det spreke paret har storkost seg i Meldal i to uker og feiret Jul sammen med familie. Men i morgen er årets norgesferie ubønnhørlig over. 

 

IMG 7973

 

Einar Gjøås og Jørgen Storslett oppdaget i går at noen hadde laget flott skøytebane og fikk lyst til å teste isen. Jørgen debuterte med lånte skøyter og må nok trene litt før han blir helt stø. - Dette er første gangen jeg prøver å gå på skøyter men det er veldig gøy, sier han. Einar suser avgårde runde, etter runde, - Jeg kan også gå slalom på skøyter sier han, og demonstrerer. - Det er ikke så ulikt å stå ned slalombakken. - Jeg har prøvd mange bakker, men holder på å overtale mamma til å ta meg med til Åre i Sverige. - Der har de det beste anlegget med de beste bakkene.

Selv om det er 12 minusgrader, er det ingen av guttene som syns det er kaldt. De er godt kledd og har tykke ullsokker i skøytene.

 

 IMG 7986

 

Synnøve seiler mange runder med stor eleganse og gjør en flott piruett til ære for meldal.no`s fotograf. Hun er hjemme på juleferie, og andre nyttårsdag reiser hun til bestemor i Vadsø, før hverdagen med studier og jobb i Oslo starter igjen.

31.12.17:

Denne gjeng brukte flere timer nyttårsaften til å spille ishockey på den solide skøyteisen.

 IMG 8070 1

Julie Refseth, Borgny Stina Elshaug, Jenny Refseth, Aron Furuhaug, Synnøve Stina Elshaug, Narve Refseth, Øyvind Reitan, Arnstein Reitan, Heidi Reitan og dommeren som vi ikke fikk navnet på. (Flere bilder i bildekarusell)

 

 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer