Forbedring til ingen nytte

Mål på overtid i begge omgangene sørget for at Meldal tapte for tredje kamp på rad.

06.05.2017 - Jan Are Melgård
Kategori: Fotball

Meldal viste klar bedring fra forrige hjemmekamp (tap 2-3 mot Byåsen 2) og presset til tider KIL/Hemne bra tilbake på banen. Dessverre for hjemmelaget var presisjonen for dårlig på siste tredjedel, mens hemnværingene var dødelig effektive. Dermed endte lokaloppgjøret med tap 0-2 på Heggøya.

Innledningsvis var kampen jevn og det var mer stillingskrig enn sjanseskapning ute på banen.

35 minutter tok det før Eirik Skjevdal og Knut Asgeir Berg skapte kampens første sjanse. Berg fikk da kjempet seg forbi en forsvarsspiller og satte så ballen hardt midt på keeper.

Ti minutter senere, på overtid, var det KIL/Hemne sin tur å være frempå. Et innlegg ble svakt klarert med hodet til en meldaling og endte opp i føttene på en KIL/Hemne-spiller, som sto alene på femmeteren. Det endte med mål og 0-1-ledelse for bortelaget.

Knut Asgeir Berg fikk enda en bra sjanse før pausesignalet, da han headet kontant midt på keeper fra 7-8 meters hold.

I andre omgang fikk vi se et heltent hjemmelag som gikk ut på banen for å styre kampen. Og det tok bare et par minutter før omgangens første store sjanse kom, da Eirik Skjevdal headet i stanga.

Meldal hadde stort trykk på hemnværingene de første ti minuttene av omgangen og skapte flere sjanser.

Skjevdal hadde få minutter senere et flott raid inne i bortelagets 16-meter, der han gikk til dødlinja, forserte en forsvarer og la ballen 45 grader ut til en medspiller helt inne ved stanga. Dessverre gikk avslutningen utenfor fra et par meters hold.

Fem minutter før full tid, etter at kampen hadde roet seg ned litt, klemte Vidar Røttereng til fra 20 meter. Keeper fikk så vidt det var fingret ballen ut til corner.

Meldal ofret alt framover på banen nå, noe som ga bortelaget brukbare kontringsmuligheter. Både Olav Lo og Kacper Szczech tok en for laget og fikk gult kort for å hindre overganger. De kyniske fellingene gjorde også at temperaturen ute på banen steg betydelig. God underholdning for tilskuerne.

På overtid vant bortelaget ballen høyt i banen og satte inn kampens andre mål. Sluttresultatet ble altså 0-2.

Meldals neste kamp spilles borte mot Tydal lørdag 13. mai.