Forfatterbesøk og håndarbeidskafe på Orkla Industrimuseum

Johnny Kristensen med sin nyeste bok

I høst har Orkla Industrimuseum hatt kveldsåpne utstillinger annenhver onsdag samtidig som det har vært håndarbeidskafé i utstillingene.


01.11.2017 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Kultur, Kulturhistorie, Pressemelding

Onsdag 8. november blir det igjen åpent og programmet er utvidet med forfatterbesøk. Johnny Kristensen presenterer den siste boka si Bitter fred. 

 

image1

  

- Med kveldsåpne utstillinger gir vi mulighet for flere å besøke oss og bruke museet, sier John Arnt Holmen ved Orkla Industrimuseum. Kanskje kan vi ha en fast kveld for uka med forskjellig innhold for flere hvis det er interesse for det blant folk i kommunen. Temakvelder kommer det til å bli flere av utover høsten og vinteren uansett med tema fra den mangfoldige historia vi formidler. 

I første omgang er det satt opp kveldsåpne utstillinger med håndarbeidskafe onsdagene 8. og 22. november. 

Forfatterbesøk

Med «Bitter fred», fortsetter Johnny Kristensen med sine historier fra Løkkensamfunnet. Oppfølgeren til «Slettis og æ» og «Fanebæreren» tar for seg etterkrigstidens gruvesamfunn. Kristensen forteller om boka og forfatterskapet. Det blir mulig å kjøpe både den nye boka og de andre for de som mangler dem. 

Den grenseløse forretningsmannen

For de som ennå ikke har sett jubileumsutstillinga om Christian Thams er det mulig å få med seg denne samtidig som det er kveldsåpne utstillinger. Utstillinga tar for seg Christian Thams’ liv fra oppvekst i Orkdal og ut i verden. En forretningsmann med mange jern i ilden og forskjellige metoder for å nå de mål han satte seg. 

 

image2

 

John Arnt Holmen 

 

Red: HSE

Annonser


Medlemmer