Galleri Sagatun er åpen under Vinterlarm

Jan Berg foran sine verker fra blant annet Trondheim og Våvatnet.

Meldal kunstforening inviterer til kunstutstilling med verker både fra lokale aktører og gjesteutstillere denne uka.


07.03.2018 - Helga Romundstad
Kategori: Vinterlarm, Kultur, Lag og foreninger

Galleri Sagatun er åpent tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag gjennom Vinterlarm-uka. Her er det kunstutstilling, loppemarked, kaffesalg og loddsalg. 

Galleriet finner du ved Sagatun gård i Okdalsveien 15. Her bor Per Inge og Jorunn Ree. De har gjort om låven sin til et galleri, samt at den rommer et loppemarked og en cafè i et av de tidligere stallrommene. Kunstgjenstander, bilder, fotografier, malerier med mer vil du finne utstilt over alt i låven, men hovedutstillingen er i andre etasje.

Gjesteutstillere under årets Vinterlarm er Jan Berg, Ann-Carin Bøyesen, Tove Monset, Aina Flatjord Nilsen, Kari Barkenæs med flere. Geo Design ved Elin Sagvold stiller ut steinskulpturer og bergkrystaller.

Jan Berg og Tove Monset var tilstede under åpningen tirsdag kveld. Berg stiller ut flere verker av naturlandskap fra blant annet Besseggen, Gjevillvatnet og Våvatnet, ved sistnevnte har han selv hytte. Bilder fra Trondheim er også med i utstillingen. Tove Monset er fotograf og har flere bilder der vann i forskjellige former og farger er tema. 

Med et besøk hos Galleri Sagatun har du med andre ord en fin mulighet til å finne noe pent å hvile øynene på. God fornøyelse!

Kunstutstilling Galleri Sagatun 8

Tove Monset med et av sine fotografier av såpebobler som fryser til.

 

Arrangør av Åpent Galleri Satgatun: Meldal kunstforening

 

Red.: HR

Annonser


Medlemmer