Gikk på storsmell mot Orkla 2

Meldal gikk på sitt første tap for sesongen på Heggøya mandag kveld.

23.05.2016 - Jan Are Melgård
Kategori: Fotball

Det ble ingen hyggelig affære for hjemmelaget, når Orkla 2 besøkte Heggøya stadion mandag kveld.

Bare fem minutter ut i kampen tok Orkla 2 ledelsen etter et innlegg som gikk i en bue over keeper Taagvold og i mål. Bortelagets spillere virket rett og slett mer tent enn meldalingene, var mer aggressive i presset og mer presise med pasningene sine.

Etter drøye ti minutter ble Eirik Skjevdal taklet stygt og Orkla hindret dermed det som var en stor kontringssjanse for hjemmelaget. Dommeren ga gult kort, noe flere tilskuere mente var alt for snilt. Meldals toppscorer ble aldri den samme etter taklingen og ble til slutt, etter å ha haltet rundt på banen i over en time, bytta ut.

Etter et kvarters spill våkna hjemmelaget. 19 minutter var spilt når Vidar Røttereng pent plasserte et frispark fra 17 meter i nærmeste hjørne. Keeper forsøkte ikke engang å gå etter ballen og stillingen var 1-1.

Ti minutter senere slo Skjevdal en strålende stikker til Gard Fjeldvær, som iskaldt plasserte ballen bak keeper. 2-1!

Men her sluttet også moroa for Meldal. 7-8 minutter før pause utliknet Orkla til 2-2. Stortalentet Marius Kirkholt fikk en gedigen mulighet like før pause, men var uheldig med avslutningen og traff rett på keeper.

Andre omgang skulle vise seg å bli enveiskjøring til fordel for bortelaget. Fem minutter før slutt var stillingen 2-6 til Orkla.

Spiss Svein Joar Røvik, som vikarierte for skadde Skjevdal, pynta så på resultatet da han satte inn 3-6 på overtid. Målet vil nok likevel bli husket mest for det fantastiske forarbeidet til Gard Fjeldvær, som rundet backen sin og driblet seg forbi en flere Orkla-spillere før han chippet ballen over keeper fra spiss vinkel til Røvik, som headet den i det åpne målet.

Orkla 2 gikk så i angrep og scoret sitt sjuende mål for kvelden, før dommer endelig blåste av kampen.

Meldal gikk dermed på sitt første tap for sesongen. Sluttresultatet ble 3-7 til bortelaget.