God sesong for Meldals skiskyttere

Meldals skiskyttere melder om Magnar Solberg-rennet og Trøndercup Finale.

10.04.2007 -

Han fikk den Gule ledertrøya til odel og eie etter helgas finale i Hauka.
Grunnlaget for søndagens seier i finalen ble lagt lørdag med en fantastisk gjennomført konkurranse i Magnar Solberg-rennet. Han skjøt to fulle hus på standplass og med stor fart i sporet var han 1.46 min foran nr 2 i mål og tok med denne seieren KM-tittelen i normal program.

Martin Muan kunne sikre seg trøya i Gutter 16 år med seier på søndag, men han avsluttet sesongen med en sterk 4. plass i finalen, og kom på en flott 2. plass i Cupen

Magnar Solberg rennet ble arrangert i Hauka 31.03.07. Rennet gikk som Normal program.
Palmesøndag ble det arrangert Trøndercup Finale. Det var jaktstart for klassene 13 år og oppover, mens det ble sprint for nybegynnere og klassene under 13 år.
Rekorddeltagelse i Magnar Solberg rennet i år, hele 248 påmeldte. I søndagens renn var det 190 påmeldte.
Kjempestemning og flott vær under helgas to renn. Folk koste seg i den flotte påskesola som Sokna stilte med, det var mange positive tilbakemeldinger fra både løpere, ledere og publikum.
Søndag 1. april gikk altså finalen i årets Trøndercup, distansen var jaktstart og grunnlaget for jaktstarten var Normalprogrammet i Magnar Solberg-rennet som gikk lørdag 31. mars. Starttidspunktet for den enkelte løper i jaktstarten ble beregnet til det halve av den tida de kom bak vinneren av lørdagens løp.
Rennet ble greitt gjort unna, dog tar det alltid noe tid når en skal avvikle så mange jaktstarter som det ble avviklet på søndag.
I de fleste klassene var det fortsatt hard kamp om hvem som til slutt skulle sikre seg den GULE LEDERTRØYA til odel og eie. I og med at det var bonuspoeng i finalen, så kunne stillingen raskt endre seg i de fleste klasser. De 4 beste plasseringer telte i sammendraget.
Når det gjaldt den RØD PRIKKEDE SKYTETRØYA var det også hard kamp om den i de fleste klasser. De 4 beste skyteresultater telte i kampen om skytetrøya.