Guro og Øystein i Puffin Film, ønsker hjertelig velkommen til en eksklusiv visning

 

Både de selv, og hovedpersonen i filmen kommer til å være tilstede når dokumentarfilmen deres “Maher midt i dalen” vises i Idrettsbygget på Løkken, lørdag.


12.05.2017 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Bok og film, Kultur

Regissør Øystein Frøyland og produsent Guro Sollie Hansebakken i Puffin Film er svært spent på mottakelsen av filmen i hjembygda til Maher. De håper så mange som mulig kommer for å se filmen sammen med dem.

I et intervju med  «Dokfilm» etter at de har sett filmen sammen for første gang alle tre på dokumentarfilmfestivalen i Volda, sier Guro Sollie Hansebakken: 

-Jeg tror det var vanskelig for Maher å se filmen første gang han så den. Jeg tror han syntes det var litt vanskelig å forstå alle valgene vi har tatt. Men jeg ser på ham nå at han virkelig er stolt.

-Historien har jo ingen slutt. Maher lever fortsatt livet sitt, og ting skjer. Derfor var det vanskelig å finne en passende slutt for filmen.

Hansebakken forteller videre at hun og Frøyland hadde et sterkt ønske om å lage denne filmen og tenkte at det bare kom til å bli gøy.

-I ettertid har mange kommet til oss og sagt at vi har vært tøffe som har våget å satse. Vi tenkte aldri over at det ville bli tøft, noe det har vært. Vi hadde en naiv tankegang, men jeg tror naivitet er noe som må til for å få fanget slike historier og få verden til å gå fremover, sier hun.

 

meldal.no ønsker Øystein og Guro velkommen tilbake Meldal, og lykke til med visningen.

 

Les også:

Hvordan er det å komme fra storbyen Damaskus til Løkken Verk?

- Det blir både fint og vanskelig

 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer