Gutter 15 spilte seg til finaleplass i B sluttspillet under årets Storsjøcup

Det ble en særdeles spennende avslutning på cupen for Meldal FK, med både semifinale og finale på lørdag.

09.07.2016 - Rita Smedplass
Kategori: Fotball

Fredagens to siste kvartfinalekamper endte med tap 1 - 4 mot Steinkjer FK for Gutter 16, mens Gutter 15 slo Frösö IF 3 - 0 og kvalifiserte seg dermed til semifinale mot Verdal IL på lørdag.

Heldigvis var det mange som hadde valgt å få med seg dette selv om deres "egne" lag var blitt slått ut. Publikum og "læven" på sidelinja er utrolig viktig, og det var med stor optimisme man rigga seg til rundt banen.

Motstanderen tok føringen på kampen helt i starten og ledet 2 -0 til det var igjen ca 5 minutter av første omgang. Da ga Kevin Tran sin formidable innsats resultater og Meldal reduserte til 2- 1 før pause. Gutta våre hevet seg i andre omgang og da Thomas Haugen kom inn tok det ikke mange minuttene før han fikk inn det andre målet og stillingen ble 2 -2. Dette holdt ut kampen og det var duket for ekstraomganger hvor det praktiseres "golden goal" (første mål vinner) og videre straffesparkkonkurranse om det ikke blir scoret.

Spenningsnivået var skyhøyt både hos spillere og publikum da første ekstraomgang startet og entusiasmen fra sidelinja var upåklagelig. Etter omtrent halvspilt omgang brøt ellevill jubel ut da Sondre Lystad Berg scora seiersmålet og sendte Meldal til finalen.

1 IMG 7929

HER ER DET OPPLADING TIL FINALE MED LITT MAT OG DRIKKE

1 IMG 7946

Med en sentral spiller (Kevin Tran) ute på grunn av skade er det klart for finalekamp mot Inderøy IL. Meldal tok tak i kampen fra første stund, men motstanderen fikk inn et "tullemål" ganske tidlig. Det satte heldigvis ikke noen demper på innsatsen og omtrent 10 minutter ut i andre omgang utlignet Meldal FK da Eskil Meås dundra til med en scoring. Denne gangen holdt det også kampen ut, noe som nok en gang resulterte i ekstraomganger.

Spenningsnivået var definitivt ikke noe lavere nå da finaleekstraomgang startet. Men håpet og trua var der, for Meldal FK dominerte egentlig det meste av tiden i de ordinære omgangene. Men..... som nevnt tidligere så er altså fotballen rund og Inderøy satte inn et stormangrep før noen fikk "sukk for seg" da kampen ble blåst igang og scoret seiersmålet før det hadde gått 2 min.

Skuffelsen var selvfølgelig kjempestor blant spillerne akkurat med det samme, men etter innsatsen og resultatene under årets Storsjøcup har Gutter 15 all grunn til å være stolte.