Idèmyldring ga resultater

 

Neste års "Vinterlarm" er under planlegging og en del begynner allerede å komme på plass


13.11.2017 - Rita Smedplass
Kategori: Kultur, Vinterlarm, Lag og foreninger

Mange av de som møtte på Frivilligsentralen onsdag har klare planer for 2018 og her er noe av det som sannsynligvis kommer på programmet.

 IMG 1547 bruk

-Jorun Ree fra kunstforeningen sier at "Sagatun" holder åpent som tidligere år. – Hun kan også tenkt seg å henge opp kunst i "Sentrumsbygget," i trappeoppgang og kantine og  kanskje i venterommet på legekontoret?? Jorun ser også for seg at det kan bli en eller annen form for underholdning på "Sagatun" en av dagene.

-Nora Torve og Signe Alstad fra Meldal  Pensjonistforening tenker å legge et møte på MBUS der elever serverer og underholder. Dag ikke bestemt.

-Ragnhild Eithun og Arnstein Reitan, henholdsvis IL Nor og Speidern vil arrangere "Vinterpark" som normalt. Graver snøhuler og overnatter der fra lørdag til søndag. Aktiviteter på søndag 11.

-Signy Thomassen Stendal meddeler at Løkken Musikkorps arrangerer  Korps-kafe 3. mars. De skal også være med på programslipp 14. februar sammen med Meldal songlag. Dirigent arrangerer vinterlarmsangen for kor og korps.

-Åse Syrstad fra Bergmannsteateret foreslår at vi skal kle oss ut en del den uka, også ved programslipp, eventuelt med premiering. Aktivitetsdagen på Storås er også en fin anledning til å bruke kostymer mener Åse.

-Synnøve Mjøen avslører at "Den kulturelle Spaserstokken" kommer til Orkla gjestebolig 11. mars. Der blir det lunsj, omvisning  og underholdning. 

-Britt Ingeborg Lund Hansen fra Løkken Menighetsråd kan friste med film for barna i kirkestua under "Vinterlarm." Det er ikke bestemt dag for dette enda.

-Anne Grut som representerte både Fotogruppa og Meldal Husflidslag denne kvelden signaliserte et samarbeid med både "Sagatun" og ideen med bilder i sentrumsbygget.

-Tone Grefstad fra Midtbygda Grendalag sier at de ikke har spesielle planer, men hjelper til der det trengs og ble satt på ideen om sammenkomst med grilling med diverse på Erikkatomta. Det kom også fram forslag om paintball, voksne mot barn, noe Tone vil sjekke mulighetene for.

-Jon Arnt Holmen fra Orkla Industrimuseum planlegger kino i gammelgruva. En film for barn og en for voksne. Bilder fra UKM vil være utstilt i Visningsrommet fra mandag

-Ane Marie Dahlen lover at  "Kløvertuppene" skal fortsette med "Damenes aften." 

-Harald Garberg, Bergmannsteateret, hadde ingen ingen "sprelske påfunn" å meddele på nåværende tidspunkt, men røper at en del av programmet, utenom det som dukket opp på onsdag, allerede er bestemt.

-Marit Haugen Bergsrønning fra Meldal Folkebibliotek var ikke tilstede på møtet, men har i følge "ryktene" kontakt med en meget interessant artist som det jobbes for å få på Bergmannskroa enten mandag eller tirsdag under vinterlarmuka 2018.

IMG 1545 bruk

Bilder og opplysninger: Harald Garberg

 

Red: RS

Annonser


Medlemmer