"Jul i Flåklypa" og "Hunger Games" på fredag

Jul i Flåklypa: - Detta kan bli fali, det...

Ingen jul uten Flåklypa, og i år blir det nye opplevelser derfra på Bygdekinoen! Den splitter nye Flåklypa-filmen blir å se i Idrettsbygget fredag 29. november.


26.11.2013 -
Kategori: Bok og film

29. november er også siste kinokveld i 2013, så da er det på tide å sette julestemninga!

"Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa" kommer på lerretet klokka 18.00! En familiefilm som passer for alle og er vel verd å få med seg.

Arrangøren lager litt ekstra julestemning på denne kvelden og serverer pepperkaker. Det blir selvfølgelig muligheter for å kjøpe seg noen godsaker fra kiosken også.

HUNGER GAMES for alle over 11 år

For de som vil ha en litt mer actionfylt inngang på adventstida, blir det også muligheter for det, da Bygdekinoen viser "THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE" starter klokka20.00!

Dette er en populær og skummel film, med 11-årsgrense (frarådes ungdom under 11 år!).

"THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE" starter når Katniss Everdeen har kommet trygt hjem etter å ha vunnet de 74. årlige Dødslekene sammen med tributten fra samme distrikt, Peeta Mellark. Som vinnere av dødslekene må de forlate familie og venner for å legge ut på en seiersturné til alle de andre distriktene. På reisen merker Katniss seg et ulmende opprør blant folket i distriktene, men Capitol har fremdeles full kontroll og President Snow fortsetter forberedelsene til de 75. årlige dødslekene; Kvartsekel-spillet - en konkurranse som kan forandre Panem for alltid.

Hunger GamesHunger Games er en skummel film og frarådes for barn under 11 år.

Ikke gå glipp av årets siste kinokveld!

 


Red: AMS

Annonser


Medlemmer