Julegate breddfull av julemat.
Asle Ysland Hove med ei krukke fikenmarmelade.Elevene ved ungdomsbedriften Appetitt UB har i lang tid forberedt julegate ved Meldal videregående skole.
13.12.2016 - Hilde Stina Elshaug
Nå er alle 32 vareslag klare for Julegata 2016 - onsdag, torsdag og fredag 14.-16. desember.
Appetitt UB består av elever ved Restaurant og matfag og kokk og servitørfaget.
De har gjort litt av en jobb de siste ukene, og har produsert alt fra sildesorter, mølsgraut, fikenmarmelade, gjærbakst, Sara Bernard-biter og karameller .... og nå er det tid for salg.
De inviterer alle, og håper mange kunder tar seg en tur innom skolen disse dagene.
Her er det først til mølla, og elevene håper på stort besøk!
Varenavn, mengde og pris:
Leverpostei 200g 30 kr
Ribbesylte 100 g 30 kr
Gravlaks m/sennepssaus 200 g 50 kr
Sennepssild 300 g 50 kr
Sursild 300 g 50 kr
Tomatsild 300 g 50 kr
Kryddersild 300 g 50 kr
Rødbetsalat 150 g 30 kr
Mølsgraut 400 g 50 kr
Elgpølse 300 g 50 kr
Fikenmarmelade 100 g 40 kr
Honning og valnøtt sirup 100 g 50kr
Tomatchunty 100 g 30 kr
Brente mandler 100 g 30 kr
Salte mandler 100 g 30 kr
Saltkaramellsaus 100 g 40 kr
Sjokoladesaus 100 g 40 kr
Karamellpudding 300 g 50 kr
Konfekt 100 g 60 kr
Mintknapper 100 g 30 kr
Kromkaker 10 stk på brett 40 kr
Kakeglass (stort) kokosmakroner, sjakkruter, serinakaker, kolakaker 500 g 120 kr
Havrekjeks 10 stk 30 kr
Sara Bernard 5 biter på brett 50 kr
Fyrstekake Bit 50 kr
Flatbrød 3 leiver 30 kr
Mørlefse smurt 10 biter 50 kr
Goro 5 kaker 30 kr
Smultringer 10 stykk 50 kr
Grovbrød stykk 25 kr
Rundstykker 5 stk 20 kr
Julebrød( sirupskake leiv) 600 g 40 kr
Innsendt og bilder av Marit Mjøen
Red: Hilde Stina Elshaug