Julegate breddfull av julemat.

Asle Ysland Hove med ei krukke fikenmarmelade.

Elevene ved ungdomsbedriften Appetitt UB har i lang tid forberedt julegate ved Meldal videregående skole.


13.12.2016 - Hilde Stina Elshaug

Nå er alle 32 vareslag klare for Julegata 2016 - onsdag, torsdag og fredag 14.-16. desember.

Appetitt UB består av elever ved Restaurant og matfag og kokk og servitørfaget.

De har gjort litt av en jobb de siste ukene, og har produsert alt fra sildesorter, mølsgraut, fikenmarmelade, gjærbakst, Sara Bernard-biter og karameller .... og nå er det tid for salg.

De inviterer alle, og håper mange kunder tar seg en tur innom skolen disse dagene.

Her er det først til mølla, og elevene håper på stort besøk!

 

Varenavn, mengde og pris:

Leverpostei 200g 30 kr

Ribbesylte 100 g 30 kr

Gravlaks m/sennepssaus 200 g 50 kr

Sennepssild 300 g 50 kr

Sursild 300 g 50 kr

Tomatsild 300 g 50 kr

Kryddersild 300 g 50 kr

Rødbetsalat 150 g 30 kr

Mølsgraut 400 g 50 kr

Elgpølse 300 g 50 kr

Fikenmarmelade 100 g 40 kr

Honning og valnøtt sirup 100 g 50kr

Tomatchunty 100 g 30 kr

Brente mandler 100 g 30 kr

Salte mandler 100 g 30 kr

Saltkaramellsaus 100 g 40 kr

Sjokoladesaus 100 g 40 kr

Karamellpudding 300 g 50 kr

Konfekt 100 g 60 kr

Mintknapper 100 g 30 kr

Kromkaker 10 stk på brett 40 kr

Kakeglass (stort) kokosmakroner, sjakkruter, serinakaker, kolakaker 500 g 120 kr

Havrekjeks 10 stk 30 kr

Sara Bernard 5 biter på brett 50 kr

Fyrstekake Bit 50 kr

Flatbrød 3 leiver 30 kr

Mørlefse smurt 10 biter 50 kr

Goro 5 kaker 30 kr

Smultringer 10 stykk 50 kr

Grovbrød stykk 25 kr

Rundstykker 5 stk 20 kr

Julebrød( sirupskake leiv) 600 g 40 kr

 

 

Innsendt og bilder av Marit Mjøen

 

Red: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer