Kino i kveld

 

- I kveld er det kino i Idrettsbygget! Start helga med en kinotur, da vel oppfordrer ungdomsleder i Meldal Marit Bjerkås.


24.01.2014 -
Kategori: Bok og film

Kl 18.00 starter filmen Frost:
Fra studioet bak 2010s "To på Rømmen" og årets "Rive-Rolf", Walt Disney Animation Studios, kommer Frost (Frozen), det mest vågale og morsomme eventyret på kino.
Når en trolldom forhekser et kongedømme til evig vinter, bestemmer den uredde optimisten Anna, seg for å legge ut på en episk reise for å finne sin søster Elsa, Snødronningen og sette en stopper for hennes iskalde forbannelse. Med seg på reisen har hun den erfarne fjellfareren Kristoff og hans gode venn, reinsdyret Sven. På reisen gjennom dal og over fjell i ett landskap som minner om Norge, møter de mystiske troll og en fantastisk morsom snømann som heter Olaf. Det er magiske tilstander på hver en fjelltopp og de må sammen kjempe mot de iskalde elementene for å redde kongeriket fra evig forbannelse.

Kl 20.00 starter Kill Buljo 2, alt er bedre i toer'n:
Den kanskje mer heldige enn fryktede Jompa Tormann er tilbake. Det har gått fem år siden han tok hevn sist, men noen har igjen gjort han urett. Nå reiser han til Thailand hvor alt er større, mer kaotisk og enda mer blodig. Kun humoren er som sist, muligens enda tørrere.

(red.Britt G. Moen)

Annonser


Medlemmer