Lørdag 10. juni sto i fotballgledens- og iverens tegn.

 

Løkken cup ble arrangert ved Løkken stadion. Cupen er for barn i alderen 6-12 år. 


13.06.2017 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Barn og ungdom, Fotball

I år samlet Løkken cup 36 lag fra nærområde, samt flere lag som hadde reist flere mil for å være med. Klubber som var representert var:

Løkken IF, Meldal FK, Nor/Meldal, Øvre Surnadal, Oppdal, Rindal, Svorkmo, Ålen, Dalguten, Lensvik og Aure united.

Mange spennende kamper ble spilt, og stemningen var god. Medalje ble det også. Været er selvsagt ikke noe vi kan gjøre noe med, men det viste seg fra en relativ ok side til Trøndelag å være. Og det ble bedre og bedre utover dagen...

6 og 7 åringene spilte 3`er fotball, mens aldersgruppen 8-10 år spilte 5`er og 11 og 12 åringene spilte 7`er fotball. Dette innebærer som navnene sier, at de er 3, 5 og 7 spillere på banen. De minste spiller uten fast keeper, noe som gjør at de får mer ballkontakt.

Kampene ble spilt på 8 baner som forhindret lang ventetid mellom kampene.

Tradisjon tro ble det solgt grillmat, kaker og kioskvarer denne dagen. Masse folk på tribuner og godt samarbeid med frivillige gjorde denne dagen vellykket.

Tusen takk til alle aktive og glade unger, positive trenere/lagledere, foresatte, besteforeldre og tilskuere som både viste og bidro til stor fotballglede! Tusen takk også til alle frivillige i store og små dugnadsoppgaver, vi hadde ikke klart det uten dere!

Vi i Løkken IF er stolte av at vi i sammen og igjen har skapt positive fotballopplevelser, og gode minner for framtida. Som Arne Scheie sier “ Cup er cup”. Cup er noe spesielt, og det er viktig for oss å arrangere Løkken cup.

Vi håper vi sees igjen neste år!

 

For Styret i Løkken IF, fotball, T. Sæther.

Annonser


Medlemmer