Mange debuterte som bueskyttere i VM

Halgrim fikk etterhvert en godt teknikk i sin debut som bueskytter som den yngste av deltagerne i VM på Erika-tomta

Vinterlarm-mesterskap i bueskyting ble en stor suksess da Midtbygda grendalag hadde rigget seg til på Erika-tomta mandag kveld. 


06.03.2018 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Vinterlarm, Lag og foreninger

Her kunne alle som kom kjørende forbi se høye flammer som strakte seg mot himmelen i skumringen og etterhvert i mørket. Her var det satt opp telt og to store griller sto ferdigoppvarmet når deltagerne begynte å strømme på. Enten for å skyte med pil og bue, grille seg mat, eller bare for å ha det hyggelig en helt vanlig mandagskveld.

Kløvertuppene hadde samtidig invitert til vandring langs elvepromenaden og ca. åtte voksne med tre barn ankom etterhvert Erika-tomta god og varm etter spaserturen.

Noen nysgjerrige forbipasserende lot seg lokke av aktiviteten ved elvebredden.

En benk var klargjort for sekretæriatet, og poengskriveren hadde funnet seg godt til rette med varme klær, og et reinskinn i stolen. 

 fullsizeoutput 37c5

Bjørnar Melien Trojanowski (12 år) så ut til å har gjort dette før, men det vites ikke. Han slo til med 23 poeng, og imponerte tilskuerne. 

 

IMG 8873Eiril Melien Trojanowski debuterte med hele 17 poeng. Det er bra!

 IMG 8883

Marius Solum hadde et godt grep om buen, men poengsummen forsvant i viraket som oppsto da Odd Vognild hadde skutt inn to blink og en åtter, noe som skapte stor jubel i forsamlingen. Så, Marius, nå vet du hvordan det er "å hoppe etter Wirkola". (Sekreteriatet hadde selvsagt poengsummen, så det ble diplom for god innsats)

 IMG 8880

Slik sto pilene når Vognild hadde skutt i andre runde. Det skapte stor ståhei blant de tilstedeværende før Marius Solum kom til standplass og gjorde jobben sin uberørt av tilskuerne. Sammenlagt fikk Vognild 49 poeng. Da hadde han på forhånd scoret 26 poeng i prøveomgangen som ikke var gjeldende.

 

fullsizeoutput 37ad

Vidar Dalsegg skyter med "ildpiler". 39 poeng ble det, noe han var vel fornøyd med. "Det viktigste er å delta" sa han og gav buen videre til nestemann.

 IMG 8903

Sander Fossum Ramstad spenner buen med stor selvsikkerhet… og treffer skiva! Ett poeng ble det på Sander. 

 

fullsizeoutput 37cb

På forhånd hadde Sander gått elvepromenaden sammen med familie og andre glade vandrere. Foto: Jorunn Ree

 IMG 8863

Selveste Julenissen kunne ikke hatt det bedre enn skriver Ola Blokkeskar en vinterdag i fem minus.

 

 IMG 8884

Eindride Einum og Ola Blokkeskar sjekker resultatlista.

 fullsizeoutput 37b2

Glade vinnere av dame- og herreklassen Hilde S. Elshaug og Odd Vognild.

 

Odd Vognild  har bodd lenge i Meldal og kan fortelle at på 60-tallet var det alltid luftgeværkonkurranse på festene. Mange møtte på fest og sto og skjøt på blink, uten hverken å drikke, eller danse hele kvelden. 

Ser flere bilder i bildekarusellen lenger opp 

 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer