Foto Meldal FK

19.30 fredag, 18. mai gikk avsparket mellom Meldal fotball og Kvik på Rosenborgbanen.

18.05.2018 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Fotball, Sport

Kvik kom klart best i gang med kampen, men fikk ett mål annulert på grunn av offside. Så er det Meldal sin tur å få ett mål annulert for offside, og etter 30 minutt står det fortsatt 0-0 etter jevnt spill.

Så får vi en scoring mot oss og det står 1-0 etter 33 minutt.

Etter 55 minutter presser Kvik og det er veldig nær 2-0 til hjemmelaget. Meldal får en god periode, men Kvik klarer likevel å sette ballen i mål etter 61 minutt og det står 2-0.

68 minutter, og Kvik øker velfortjent ledelsen til 3-0 som blir resultater etter full tid