Meldal kommune valgte lokalbanken

Rådmann Petter Lindseth og adm banksjef i Orkla Sparebank Dag Olav Løseth under signering av hovedbankavtalen den 12.12. 2017.

Meldal Kommune har i alle år hatt Meldal Sparebank som sin bankforbindelse. 


14.12.2017 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Næringsnytt

Tidligere i høst inviterte Meldal Kommune alle banker til bankanbud for perioden frem til Orkland Kommune er en realitet 01.01 2020.  Resultatet av anbudskonkurransen ble meddelt banken 13.11.2017  og  tirsdag denne uke kunne Orkla Sparebank og Meldal Kommune signere hovedbankavtalen.

Det var rådmann Petter Lindseth og adm banksjef Dag Olav Løseth som signerte hovedavtalen.

Dermed kan det mangeårige samarbeidet mellom Meldal Kommune og den stedlige sparebanken i Meldal fortsette, ettersom Orkla Sparebank er resultatet av fusjonen mellom Meldal Sparebank og Orkdal Sparebank.

Kommunene er lovpålagt at banktjenestene til kommuner må ut på anbud med jevne mellomrom. Det knytter seg derfor spenning til hvem som blir valgt.

Vi er derfor veldig glad for at kommunen forblir kunde hos oss sier Arnt Ree, banksjef Bedriftsmarked i Orkla Sparebank.  Vi mener å kunne tilby alle de tjenester som kommunen måtte ha behov for. Meldal Kommune er i likhet med Rennebu Kommune to av de største kundene vi har og vi forvalter betydelige summer for dem, sier han. 

Orkla Sparebank hadde det beste tilbudet økonomisk og totalt sett og blir derfor Meldal Kommune sin bankforbindelse de neste år. 

IMG 3850

 

 

 

Arnt Ree

Banksjef Bedriftsmarked

Orkla Sparebank

Annonser


Medlemmer