Meldal vant toppkampen

Meldal stakk av med alle poengene i det som skulle vise seg å bli en spennende kamp med høyt temperament.

26.09.2016 - Jan Are Melgård
Kategori: Fotball

Etter 20 svake minutter fra begge lag, hevet Meldal seg et hakk og tok ledelsen etter en kanonavslutning av Svein Joar Røvik.

Eirik Skjevdal la på til 2-0 da det gjensto ti minutter av omgangen. Spissen fikk en god stikker og viste at hans toppfart var langt bedre enn hele Frøya-forsvarets. Ballen satte han kaldt i nettet bak keeper.

Andre omgang skulle vise seg å bli av det mer dramatiske slaget. Meldal slapp seg ned i starten av omgangen og Frøya fikk sin velfortjente redusering etter at cirka 20 minutter av andre omgang var spilt.

Bare minutter senere var Skjevdal veldig nær å sette 3-1. Så skulle det bli dramatikk, da en meldalsspiller taklet Frøyas tidligere tippeligaspiller, Olle Olle, som tente på alle plugger og ga meldalingen et slag i ryggen rett, foran nesa på dommeren.

Situasjonen endte med (korrekt) frispark til Frøya, men at slaget ble oversett fikk mange til å rope ut sine protester, både fra tribunen og ute på tribunen.

Fire minutter før slutt knuste Skjevdal Frøya-forsvaret i en hodeduell og satte inn 3-1. Kun minutter senere fikk Frøya frispark på hjørnet av Meldals 16-meter. Det tok de så raskt at verken muren eller keeper var klar og ballen trillet inn i lengste hjørne. 3-2!

Og det skulle vise seg å bli sluttresultatet. Meldal vant toppkampen 3-2 og har dermed tre poengs forsprang på Frøya med en kamp mindre spilt.

Meldal ligger nå på andreplass, tre poeng bak Kvik. Et poeng bak ligger Orkla 2, som har en kamp mindre spilt enn Meldal.

Ingenting er avgjørt i kampen om de fire øverste plassene, når sesongen spisser seg til og kun fire serierunder gjenstår.

Meldals neste kamp spilles borte mot Røros førstkommende lørdag, altså 1. oktober.