Museumstorsdag på Orkla Industrimuseum

 

Orkla Industrimuseum utvider åpningstidene på torsdager i vinter og utover våren. I tillegg til åpne utstillinger og museumsbutikk blir det og forskjellig program på ettermiddagstid.


31.01.2018 - Rita Smedplass
Kategori: Næringsnytt, Kultur

Forskjellig program hver torsdag

Utstillingene på Informasjonssenteret blir åpent på kveld hver torsdag. - Til vanlig er utstillingene åpne kun på dagtid om vinteren og det er ikke alle som har mulighet til å komme da, derfor prøver vi å ha en kveldsåpen dag hver uke for å se om det er ønskelig for gjestene som besøker museet, sier John Arnt Holmen ved Orkla Industrimuseum.

Orkla Industrimuseum lover at det etter hvert skal bli et variert program på torsdag ettermiddag med både visning av historiske filmer og temakvelder med foredrag, som har tidligere vært på onsdager.

-Kanskje kan vi ha quiskvelder eller minikonserter en gang i blant, fortsetter John Arnt Holmen, - det kommer an på hva besøkende ønsker.

1. februar er første kveldsåpent i år

Programmet utover våren er ikke helt fastsatt ennå, men det starter med kveldsåpent på 1. februar og da vises filmen om «Kobbersmelting og verkskirker på Svorkmo og Nyplassen». Filmen er laget av Orkla Industrimuseum og tar for seg smelteplassen på Plassen og Nyplassen. Utstillingene er åpne hele dagen, og filmen blir vist utpå ettermiddagen.

 museet

Nyplassen ligger i Seterdalen og her finnes spor etter smeltehyttedriften.

- Det videre programmet legges ut på nettsidene til Orkla Industrimuseum etter hvert som det blir klart, sier John Arnt Holmen som kan kontaktes for nærmere informasjon.

 

Red:RS

Annonser


Medlemmer