Mye moro og kos i Resdalen Vinterpark

Det er veldig langt ned fra hoppkanten for en liten kar. Motet sviktet ikke…

Og værgudene holdt sin hånd over arrangementet, da man kunne nyte sol og vindstille under perfekte forhold hvor gradestokken holdt seg så vidt under null på formiddagen. 


12.03.2018 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Vinterlarm, Friluftsliv

Fra grillen kunne man få kjøpt seg pølse. Kaffe, saft og kaker sto også på menyen, så salget gikk unna til turglade folk som syns det var helt supert å slippe å ta med maten selv til en forandring.

Mange var det som kom innom etter lengre turer i fjellet, og noen tok turen til toppen av Resfjellet.

Bare 100 meter unna kunne man besøke Meldal KFUM/KFUK sin speiderleir hvor alle som ville fikk utforske fem snøhuler gravd ut av speiderne selv hvor de hadde overnattet fra lørdag til søndag. 

 

fullsizeoutput 3a2a

Magne Nordsteien deltar som Røde Kors-mannskap, og entertainer. Her hopper han maange meter og det var rene "Kollenbrølet" fra publikum da han fløy forbi. Røde Kors bidro også med scootertransport og fraktet mat og utstyr til området. De stilte mannssterke, men heldigvis ble det ikke mye annet enn kos og lek siden ingen uhell skjedde.

 

IMG 9878

Tre fornøyde karer fra IL NOR har senket skuldrene og nyter synet av alle de glade menneskene rundt seg. Joar Lyngen (løypekjører), Ola Bjørkøy, og Ingar Stene.

IL NOR som hadde kjørt opp løyper og fått laget et flott "skianlegg" var fornøyd med arrangementet og skriver på sin facebookside:
"I flott vintervær med over 200 besøkende ble familiedagen ved Litlslåttberget en suksess på siste dag av Vinterlarm. Stor aktivitet for den yngre garde hele dagen. Fri leik på snø slo an."

 

IMG 9889

"Vi er Soknedalinger" sa disse to damene som smilte om kapp med sola. De satte virkelig pris på det gode været og rammen rundt hele arrangementet som hadde lokket så mange trivelige mennesker til fjells. Her kunne de nyte den flotte utsikten mot Trollheimen og se glade barn og voksne som lekte og utfoldet seg sammen. 

 

fullsizeoutput 3a2b

Dette er Hades. Hun har gått fra parkeringsplassen til Vinterparken sammen med flokken sin på fire personer, to voksne og to barn (et lite og et stort barn). De er alle på hytta i Resdalen, men bor i Surnadal, selv om mannen i huset er fra Å. "Matmor sier at jeg er litt sky, men jeg snakker gjerne med journalister bare jeg får snuse skikkelig før bilde blir tatt". 

 

 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer