–Vi jobber mot økt automatisering og digitalisering av både administrative prosesser og produksjonsprosesser

Simpro ble kåret til ukens målbedrift

Det sier Erik Dragset, daglig leder i Simpro som nylig ble kåret til ukens målbedrift av Næringshagen i Orkdalsregion.


12.07.2017 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Næringsnytt, Næringsliv

-Dette vil i framtiden stille større krav til medarbeiderne og oss som bedrift, så vi jobber aktivt med intern kompetanseheving for å møte disse utfordringene i tiden fremover. Vi har ett tett samarbeid med lokale og regionale utdanningsinstitusjoner, og Næringshagen er viktig for at vi skal være i stand til å øke kompetansen internt i bedriften, sier Erik. 

 

IMG 8554 1 560x840

 

Simpro er etablert som en ledende elektronikkprodusent innenfor bransjene forsvar, maritime/offshore, medtek og industri. Simpro leverer produksjons- og logistikktjenester til nasjonale og internasjonale kunder innenfor disse bransjene. Simpro er en del av Simprogruppen som i tillegg har en elektronikkfabrikk i Trondheim, Noca.

I Meldal Næringssenter har Simpro «skreddersydde» lokaler for elektronikkproduksjon og med en moderne maskinpark er bedriften også klar for det neste store skiftet innenfor produksjon av elektronikk, Industri 4.0.

-Har dere hatt noen utfordringer?

– 2016 var et utfordrende år for oss etter mange år med vekst, men vi greide i løpet av året å gjøre oss mindre avhengig av offshore industrien. I løpet av første halvår 2017 har vi snudd den negative trenden og opplever igjen vekst på både topp og bunnlinje, sier Erik.

Simpro ser store muligheter i tiden fremover. Med aktive eirer som Salvesen & Thams og Midvest er bedriften i stand til møte økte markedskrav samt invester i utstyr for å øke sin markedsposisjon og etablere seg i nye markeder som vil ha økt behov for teknologi fremtiden.

 

IMG 8501 560x374

 

 

 

IMG 8498 560x374

Simpro er en høyteknologisk elektronikkprodusent på Løkken Verk i Meldal, bedriften er lokalisert i Meldal Næringssenter. 

 

Simpro er medlem av meldal.no

  

Bilder: Kajsa Selnes, Allsidig Design

Næringshagen i Orkdalsregionen

Annonser


Medlemmer