1200 elever besøkte Yrkesmessa.

Elever prøver sveising i standen til ORIS – Orkdal Industriservice AS.

Yrkes- og utdanningsmessa 2017 i regi Orkladal Næringsforening (ONF) ble arrangert i Meldalshallen torsdag 5. oktober. 1200 elever fra 9. og 10.klasse i ungdomsskolene i regionen og de to videregående skolene i Orkdal og Meldal besøkte messa i løpet av dagen.


05.10.2017 - Stein Elshaug
Kategori: Skole og utdanning, Nyheter, Næringsliv

- Vi er godt fornøyd med gjennomføringa, sier prosjektmedarbeider i ONF, Torill Kyllo. Hun sier at 33 bedrifter var representert under messa og det bransjevise samarbeidet mellom bedriftene har vist seg å fungere veldig bra.

Elevene fikk yrkeskurs i løpet av dagen og de var ellers godt forberedt slik at det ble god dialog mellom representanter fra bedriftene og elevene.

Yrkesmessa har lang tradisjon og arrangeres annethvert år i Meldalshallen ved Meldal vgs og Sondrehallen ved Orkdal vgs.

- Så lenge bedriftene ønsker en slik arena for potensielle lærlinger og utplasseringselever, vil ONF arrangere messa. Årets messe er en av de bedre og både elever og bedriftsdeltakere virker veldig motiverte for å knytte kontakt og bli kjent. Det er noe av hensikten med dette arrangementet, sier Kyllo.

Elever fra Meldal vgs har bidratt til selve gjennomføringa. Elever fra elektroavdelinga har hatt ansvar for rigging av messeområdet, og elevene ved Restaurant og matfag har hatt ansvaret for bespisning og kafeteriadrift.

Tekst og foto: Silje Løseth og Fredrik Aas Stenvik / Meldal vgs

Annonser


Medlemmer