Resultat innsamling

 

Innsamlingen er avsluttet og vi har brukt alle pengene vi fikk inn til å handle masse fine gaver. 


23.12.2017 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Nyheter

Vi handlet mye forskjellig og var veldig nøye med å tilpasse det til alle aldersgruppene på sykehuset. Vi handlet inn lego, duplo, puzzlespill, babyborn med barnevogn, traktorer og bøker til de minste. Spill, playstationutstyr og gavekort går til ungdommene. Nye spill og konsoller til spillmaskinene på avdelingen var høyst på ønskelisten.

Fredag 22.desember dro vi innover til St. Olavs Hospital i Trondheim for å overrekke julegavene vi har handlet inn til barna og ungdommene. Vi ble møtt av mange hyggelige ansatte som tok oss godt i mot, og de var så utrolig takknemlige for den innsatsen vi har lagt ned for å glede andre mennesker i jula.  

  • Nye leker kommer godt med når mange må feire jula på sykehus, fortalte Solrun Pettersen, som vi har hatt tett kontakt med under hele innsamlingen. 

Vi vil takke alle for støtten og de bidragene som har kommet inn. Vi ønsker å rekke en ekstra stor takk til meddalingene som er en stor grunn til at dette ble mulig å gjennomføre. Uten givergleden fra sambygdinger i kommunen hadde vi ikke fått inn så mye som vi faktisk fikk. Så igjen, tusen takk!! 

 

Mvh Lene K. Møkkelgård og Marthe Jerpstad 

Annonser


Medlemmer