Nå-Kor med ny forestilling

"Harald" på sin nyinnkjøpte el-sykkel

Årets forestilling har de kalt “Helkveld med Nå-Kor og Harald”


05.02.2018 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Kultur

Forestillingen er lagt opp som et talkshow med gjester og lokale nyheter hvor “Harald” (Tor Håkon Syrstad) er programleder og har en sentral rolle fra start til slutt.

 

fullsizeoutput 293e

Her kan det ikke være mye tvil om hvem som har kommet opp på sokkel.

 

Da vi var der søndag formiddag fant vi skuespillerne i et virvar av kostymer, men samtlige virket å ha både nerver og replikker under kontroll. Det kunne suffløsen, og kostymeansvarlig, Kari Bergum bekrefte: - De trenger jo egentlig ikke sufflør, de kan replikkene godt, men jeg er jo her likevel, for sikkerhets skyld. Og ungene som har et eget nummer, er jo også så flinke. Hun kan fortelle at det er Åse Syrstad som har gjort mesteparten av jobben med kostymene til forestillinga.

Vi fikk med oss åpningsnummeret med sangen "I want to ride my bicycle" (Queen) hvor en lokal kjendis hadde skaffet seg el-sykkel. Og både lyd og scenebelysning var på plass.

Jon Erling Smedplass er sjefen og koordinerer det hele. Han deltar også selv på scenen. Smedplass sier at mange nok vil kjenne seg igjen i ting som har skjedd i distriktet det siste året. Vi får blant annet høre om noen sinte fugler på Løkken, Klingelien blir selvsagt et stort tema og hvordan iherdige ildsjeler prøver å skaffe leieboere til de ledige næringslokalene på Løkken. 

- Vi er i år totalt 20 skuespillere bestående av stort sett den "harde kjerne" som har holdt på en stund, men vi har fått med to nye i år, sier Smedplass. -Det er Therese Lium Eggamo og Olga Irmina Erlandsen.

 

IMG 2061

 

Forestillingen kan anbefales for hele familien, med stor fare for å få trimmet lattermusklene (undertegnede fikk tjuvlest manuset, og kan skrive under som lattergarantist).

Vises i Idrettsbygget på Løkken Verk 10. og 13. februar, og 17. februar på Å samfunnshus.

Mer informasjon i bannerannonse på hovedsiden.

 

Manus og regi Nå-Kor

Musikalsk leder Jo Ranheim

Koreografi Anett Hjelkrem

 

fullsizeoutput 2938

Disse to snertne, eksotiske damene er beboere i økosamfunnet på Storbuan. Nina Bolme (til høyre) livnærer seg som harpemaker og produserer harper av kroppshår. Wenche Jonli Smørholm (til venstre) er kroppshårdonor.

 

fullsizeoutput 2931 Åpningscenen "I want to ride my bicycle" (Queen).

 

Tekst: Hilde Stina Elshaug

Foto: Hilde Stina Elshaug og Rita Smedplass

 

 

 

 

Annonser


Medlemmer