Ny sesong i Storås Bridgeklubb

Arild Bye, Karstein Todal og Arnfinn Eriksen. Foto: Erling Fossmo (for noen år siden)

Høsten 2017 gjennomførte Storås bridgeklubb elleve spillekvelder, som oftest med seks bord, dvs 12 par/24 spillere. De fleste spillerne kommer naturlig nok fra Meldal, men det er også flere fra Orkdal og Rindal.


08.01.2018 - Sigrun Sæther
Kategori: Lag og foreninger

Bridge er konkurranse. Det føres resultat og kåres vinnere, men på dette nivået er det lite premier og pokaler. Det viktigste er å få bruke hodet og ha det trivelig, og så tar man konkurransen som den kommer. Over en hel sesong viser det seg som ofte ellers at "det e jamninj som dræg". I løpet av høsten var det seks forskjellige par som fikk høyeste score på en eller flere spillekvelder, mens de aller fleste var "på pallen" en eller flere ganger.

Sammenlagtvinnere i høstsesongen var Arild Bye - Arnfinn Eriksen med en gjennomsnittsscore på 56.38 %. De var best i tre av de elleve spillekveldene, og hadde ellers mange gode plasseringer. Men det skal også sies at de hadde noen veldig dårlige runder. Det klaffer ikke alltid for de beste heller.
På sammenlagtlista kom Dag Atle Ofstad - Hallgeir Fossum på en klar andreplass med 55,26%. Mens evigunge Hallvard Hove - Arne Holte fikk tredje beste score med 53,64%.

4. januar starta vårsesongen som varer ut april. Arild og Arnfinn fortsatte slik de avslutta fjoråret. De vant første runde med hele 64,55%, foran Jon Melgård -Sigrun Sæther og Odd Solem - Arvid Holte.
Spillinga foregår hver torsdagskveld i Storås Samfunnshus. Nye spillere, eller andre som er interessert i å se hvordan dette foregår, er alltid velkommen.

Annonser


Medlemmer