Ny topptrimsesong.

Tirsdagstur til Hammerstein

Dette er et tiltak for friluftsliv og folkehelse i regi av Meldal kommune og de fire idrettslaga. Registreringskort selges ved Servicekontoret i Rådhuset, Coop Å, YX på Storås, Orkla Industrimuseum og Biblioteket.


13.06.2017 - Sigrun Sæther
Kategori: Topptrim

All inntekta går ut igjen som premie når sesongen er over 1. juni 2018. Så man kan altså ta sine toppturer både sommer og vinter. Alle som leverer inn sitt registreringskort, er med i trekning av pengepremier. I tillegg er det premier til alle barn som er født i 2004 eller senere. Tidligere har vi sett at mange har tatt disse toppturene som familieturer, med både to og tre generasjoner.
Hvert år byttes to av åtte fjelltopper. For kommende sesong er Raudhatten og Jøngfjellet med som nye topper, mens Høgkneppen og Snausstabben går ut.
Arrangørene håper og tror at mange vil la seg friste til mange fine turer til alle kanter av kommunen.

HAMMERSTEIN
Bildet viser en frisk gjeng med tirsdagstrimmere som lar seg begeistre av de rykende ferske topptrimkorta. Anledningen er en fellestur til Hammerstein på Løkken. Den ligger nesten på toppen av Slåttberga, åsen på nordsida av Bustadveien, på grensa mot Orkdal. Ved steinen står en informasjonsplakat fra Gerhard Schønings reise i 1773. Der er steinens størrelse beskrevet slik: "Den er 2de Favne høi, 3 Favne lang, paa den østre og liige saa mange paa den nordre Siide, hvor den dog har en Krumming, men paa den vestre Siide er den kun 2 Favne."
Hammersteinen ligger i løypenettet som Løkken i.f. har merka og skilta veldig godt, og er derfor lett å finne. Det er bratt til gangs, men så får man også en kjempeflott utsikt over Løkken sentrum fra kvilebenken som står like ovenfor steinen.


Kommentarer blir sjekket av redaksjonen før de offentliggjøres

Skriv kommentar

Kommentarer

  • Knut Grefstad 14/06/2017 9:31am (9 måneder siden)

    Bra med toppturer, men hvor ble det av de trimturene som det var opp lagt til før. Det er ikke alle som ser seg ut å gå på topper, kansje det har vært en ide og kombinere flere turer for de som ikke ser seg i stand til å gå på toppene

RSS-feed for kommentarer på denne siden | RSS-feed for alle kommentarer