På låven sitter nissen

 

…sammen med de andre nissene. Der blir de sittende på stas fra torsdag kveld til søndag kveld sammen med flotte bilder og mye annet spennende av kunstnere fra nær og fjern. Kanskje ønsker du deg en rev til jul?


29.11.2017 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Jul, Kultur

Jorunn Ree er nå i gang med å fylle låven på Sagatun med flotte bilder, og nisser av alle slag i alle kriker og kroker.

-Det er første gangen vi prøver med juleutstilling, så jeg er veldig spent på hvordan dette skal gå. Det er jo litt kaldt ute, så folk som kommer må kle seg godt, selv om vi kommer til å ha ovner stående i lokalet som ikke er isolert. Lørdag formiddag får vi besøk av Toradergruppa som skal  spille her, sier hun.

 

IMG 7555

 Jorunn henger opp en tekst som hører til bildene til Kari Barkenes 

 

Hovedutstiller er den kjente kunstneren Kari Barkenes fra Oslo med bilder i en teknikk hun kaller “mixed media” - maling kombinert med tekstiler, foto, stoffer, gammelt og nytt.

Den dyktige fotografen Tove Monset har stilt ut bilder her før, og vil også denne gangen ha med et utvalg av sine spektakulære foto.

 

Meldal kunstforening

Medlemmene i Meldal kunstforening har som vanlig med kunsten sin til låven. Du vil finne flotte kunstverker laget av Klara Haugen, Åse Jødal, Ola Løseth, Inger Kosberg, Kari Haugen, Ingeborg Haukli, Jon Akselsen og Jorunn Ree.

 

Nissene på låven

Nissene som utstilles er laget av Ruth Kjellstad, Heidi Mesteig, Eva Kulbrandstad, Marit Storslett og Janne Paula Aspnes. I tillegg har Jorunn funnet frem sine private som fyller alle kroker og skaper skikkelig julestemning for gjestene. Ingeborg Aanerud har en flott utstilling hvor hun selger noen av nissene sine, og de er det satt en prisetikett på. Prislapp finner du også på den søte utstoppede reven.

 

Garnprodukter

Blant bilder og nisser vil du også finne en salgsutstilling med diverse strikkaplagg, og noen flotte bilder som Melgård har laget av tova garn i nydelige farger og motiver.

  

IMG 7561

Slu rev.

 

IMG 7563

Tre av utstillerne som er medlemmer av meldal kunstforening: Inger Kosberg, Jorunn Ree og Ingeborg Haukli

 

Sagatun har alltid stående et loppemarked med diverse spennende ting som kan være verd å ta en titt på. Så her er det mulighet for å få tak i gaver til seg selv, eller andre i alle prisklasser fra under hundre kroner til noen tusenlapper. 

Meldal kunstforening er medlem av meldal.no

 

 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer