Presis klokka 12.00 gikk startskuddet for årets "Saltkjøtt og stappe"

Denne blide kjøkkengjengen er klar for å ta imot mange gjester i Å samfunnshus

Astrid Fossmo forsikrer om at det er mat nok til alle.


08.03.2018 - Hilde Stina Elshaug

Kundene lot ikke vente på seg i formiddag da det strømmet på med sultne, men glade gjester som fant veien til Å samfunnshus for å få seg et skikkelig måltid med god gammeldags tradisjonsmat.

Astrid Fossmo og kjøkkengjengen har holdt på i mange timer med forberedelsene, og frykter ikke at det skal gå tomt.

Serveringa foregår fem timer i strekk, men med 90 kilo saltkjøtt, 56 ringer med grovpølse, 60 kilo kålrot, 45 kilo poteter og 56 løk,  skulle det holde til alle som kanskje må vente til etter arbeid med å benytte seg av det gode tilbudet.

IMG 9057

Astrid Fossmo startet serveringen på slaget 12.00, som annonsert

Det er Å samfunnshus selv som står for arrangementet, og et svært aktivt styre har hjulpet til med forberedelsene i tillegg til noen dugnadsfolk fra nærmiljøet. Den samme gjengen står for servering og ryddig.

Navnene på kjøkkengjengen: Ingeborg Grendal, Ann Britt Sneen, Tone Fossmo, Anne Røe, Rolf Resell, Astrid Fossmo, Berit Hoel og Oddbjørn Resell.

 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer