Scoret fem på bortebane

Meldal knuste Gimse på bortebane. Bildet er fra forrige hjemmekamp, mot Trønder-Lyn, hvor Gard Fjeldvær feirer straffescoring.

Meldal knuste Gimse og tar sommerferie på toppen av tabellen.

24.06.2016 - Jan Are Melgård
Kategori: Fotball

Meldal FK har hatt en strålende vårsesong og tar nå sommerferie på toppen av tabellen.

Vårsesongens siste kamp, borte mot Gimse, skulle vise seg å bli en målfest. Etter at første omgang endte 0-0, løsnet det virkelig for Meldal etter hvilen.

Bare minuttet hadde gått, da Gard Fjeldvær sendte Meldal i føringen. Et kvarter senere la Marius Kirkholt på til 2-0, før hjemmelaget reduserte minutter senere.

I løpet av de siste 20 minuttene scoret Eirik Skjevdal to og Erik Snøsen ett mål, før Gimse fikk enda et trøstemål på overtid.

Kampen endte dermed 2-5 til Meldal. Junior-spilleren Sondre Sølberg Hoel, som fullførte ungdomskolen tidligere i juni, debuterte for øvrig for seniorlaget ti minutter før slutt.