Meldal sparket i gang sesongen med seier. Arkivfoto

Meldal slo Byneset i en målrik kamp som gikk fram og tilbake.

18.04.2016 - Jan Are Melgård
Kategori: Fotball

Endelig er fotballsesongen i gang for Meldal. Første kamp var borte mot Byneset mandag kveld. Og for en kamp det skulle vise seg å bli.

Byneset fikk æren av å score først, etter klabb og babb i forsvaret til Meldal. Bare to minutter senere satte Gard Fjeldvær ballen sikkert i mål etter rot i hjemmelagets forsvar.

Et knapt timinutt senere tok vertene igjen ledelsen og stillingen 2-1 holdt seg til pause.

Andre omgang fortsatte på samme måte som den første. Først ut var målmaskinen Eirik Skjevdal, som banket et glimrende innlegg fra Henning Ree Snoen i mål.

Einar Rikstad sørget for at snuoperasjonen var komplett et kvarter før full tid. Men vertene hadde ingen planer om å gi seg og utligna til 3-3 minutter senere.

Fem minutter før full tid satte Eirik Skjevdal sitt andre mål for dagen og kampen ebbet ut og endte 3-4 til Meldal. En flott start på sesongen!

Kilde: Meldal FKs liveoppdatering på Facebook