Sjanseløse mot Levanger

Det ble stortap da Levanger gjestet Meldalshallen torsdag.

08.01.2016 - Jan Are Melgård
Kategori: Arkiv

- Vi møter et godt lag, men uten innsats blir det stygt mot gode lag, sier trener Marthe Høsøien. Levanger vant til slutt 47-24.

Dagen startet dårlig, da keeper Hilde Søyseth under trening på skolen pådro seg en lett hjernerystelse. Bedre ble det ikke under kampen da Mari Skjevdal måtte bæres av banen etter et sammenstøt. Hun er torsdag kveld til undersøkelse på sykehuset.

Å møte Levanger er en tøff oppgave. De har et solid lag, med stort tempo i det de foretar seg. Når så Meldalsjentene ikke er med fra start av, ble kampen tidlig avgjort. Etter ti minutter ledet Levanger 8-2. Våre jenter kom seg litt utover omgangen, og ti minutter før pause var avstanden fire mål. Men så kjørte gjestene opp tempoet, og ledet 23-11 til pause.

Meldal scoret det første målet i andre omgang, men så kom det en trasig periode, slik at avstanden ble stor etter hvert. Ikke nok med at keeper Hilde Søyseth ble uaktuell til kampen. Vår andre keeper Marit Jørgensen skulle stå over på grunn av skade. Hun prøvde likevel, men måtte gi seg etter et lite kvarter. Da var det godt at evigunge Tone Asbøll var på plass. Hun dummet seg slett ikke ut i sin 170 A-kamp for Meldal HK.

Neste torsdag er Heimdal motstander. En kamp Meldal må vinne for å ha sjanser til å overleve i 2. divisjon.

- Juleferien har tydeligvis vart for lenge. Vi presterer dårlig i dag, og vi kommer ikke inn i en eneste takling. Jeg vet at jentene vil, men av og til er det slik at man kommer på hælene. Det er godt at dette kom mot seriens beste lag. Så skal vi ikke glemme at vi scorer 24 mål mot dette laget. Det er en OK prestasjon. Om en uke er jeg sikker på at samtlige viser hva de er gode for. Heimdal må vi slå. Så enkelt er det, sier trener Marthe Høsøien.