Slo tilbake med seier

Meldal kunne juble for sesongens femte seier. Bildet er fra hjemmekampen mot Nardo 2. Arkivfoto

Meldal fant tilbake til vinnersporet, da Frøya ble slått med 2-1 på bortebane.

30.05.2016 - Jan Are Melgård
Kategori: Fotball

Gard Fjeldvær startet ballet med å sette 1-0-målet etter at ti minutter av oppgjøret var spilt. Frøya fikk straffespark senere i omgangen, men blåste ballen over mål og Meldal kunne gå til pause med ledelse.

I andre omgang kom Frøya tilbake og utlignet til 1-1. Men Gard ville det annerledes og scoret sitt og lagets andre for dagen med cirka ti minutter igjen å spille.

Flere spillere og lagledere hadde meldt forfall til denne kampen, noe som gjør det enda mer imponerende at Meldal fikk med seg tre poeng hjem i bagasjen.

En av løsningene på mangelen på mannskap, ble å gi junioren Kacper Szczech (16) sin senior-debut. Løkken-gutten fikk de fem siste minuttene av kampen og gjorde ifølge Meldal FK sine Facebook-oppdateringer en god figur både i angrep og i forsvar.

Meldals neste kamp er på Løkken stadion, hvor Røros kommer på besøk.