Arkivfoto

Meldal snudde til seier, etter at Buvik hadde tatt ledelsen ved Løkken stadion.

13.08.2017 - Jan Are Melgård
Kategori: Fotball

Meldal startet høstsesongen med seier, da tabelljumbo Buvik besøkte Løkken stadion lørdag ettermiddag.

Og selv om det var Meldal som dominerte og skapte flest sjanser, var det bortelaget som tok første stikk, da de tok ledelsen starten av andre omgang.

Men Meldal ga ikke opp etter kalddusjen og fortsatte å skape sjanser og til slutt ga det uttelling. Mål fra Einar Rikstad og Eirik Skjevdal i de siste ti minuttene av kampen fikset biffen for hjemmeseier, som dermed vant kampen 2-1.

En fullt fortjent seier etter stor dominans fra hjemmelaget, der de blant annet hadde to skudd i tverrligger før de fikk hull på byllen.

Målscorer Rikstad spilte sin første kamp for sesongen, etter å ha vært ute med skade hele vårsesongen, noe som nok gjorde at målet smakte ekstra godt for ham.