Spontane elever på helsetunet

Det fins alltid muligheter for å gjøre litt akrobatikk, for de som liker det.

Etter et herremåltid bestående av kjøttform med potetlokk, og jordbær-pannacotta til dessert, fikk beboerne og de ansatte helt overraskende et forrykende show fremvist av de to turnerne Oda Woldmo Drugli og Sofia Lomundal.


06.02.2018 - Hilde Stina Elshaug
Kategori: Barn og ungdom, Skole og utdanning

Begge jentene er lidenskapelig opptatt av turn, og lar sjelden anledningen til å gjøre turnøvelser gå fra seg om den byr seg. Man trenger ikke mye plass, og selve kroppen er jo deres "redskap"

Det var i regi av valgfaget "innsats for andre", at jentene, tirsdag formiddag fikk lyst til å vise frem sine ferdigheter, - og det ble suksess.

Lærer Marit Foss Sundseth forteller at dette er tredje året ungdomsskolen tilbyr dette faget og det er fortsatt veldig populært med 30 elever fra 8.-10. klasse. 

- Lærer May Elin Jordet Ratøyen og jeg kjører ungene og er innom der de er. Nå er de på sykehjemmet, frivilligsentralen, barnehagene på Å, Storås og Grefstad, i småskolen og på gårdsbruk. Noen besøker også folk hjemme. Og vi vil gjerne høre om eldre, eller andre som trenger hjelp, eller selskap, sier Sundseth som tydelig er svært fornøyd med innsatsen elevene gjør.

På sykehjemmet går elevene rundt og snakker med de eldre, kan spille kort, lese avisa, pleie hender, gå tur m.m.

27720650 10211058931971791 1312441255 n

 Håndstående

 

 

Tekst og foto: Hilde Stina Elshaug

Annonser


Medlemmer