Vidar Røttereng er trygg fra straffemerket.

Defensivt rot kostet Meldal, da topplaget Heimdal besøkte Heggøya.

24.06.2017 - Jan Are Melgård
Kategori: Fotball

Meldal åpnet med et smell, da André Pedersen satte 1-0 på en corner etter et drøyt minutts spilletid. Dessverre tok det ikke stort lengre tid før utligningsmålet satt andre veien.

Resten av omgangen var en sjansefattig affære, der Heimdal trillet ball og for så vidt hadde god kontroll uten å skape mye.

I andre omgang åpnet kampen seg opp betraktelig. De første minuttene var det hawaii-fotball, der ballen gikk raskt fra boks til boks, uten at det resulterte i store målsjanser. Så fikk en heimdaling stå upressa på 17 meter. Derfra avfyrte han et meget godt skudd. Ballen gikk helt inne ved venstre stolpe og i mål. 1-2. Keeper var sjanseløs.

Ti minutter senere endte snappet Heimdal opp et svakt tilbakespill mot keeper. Solem ble rundet og heimdalingen gjorde ingen feil, da han satte 1-3 på åpent mål fra spiss vinkel. Slurv!

Så kom Meldal inn i kampen igjen. Gultrøyene presset Heimdal bakover, men fikk ikke skapt de helt store sjansene, før lynspiss Eirik Skjevdal ble felt innenfor 16-meteren. Dommeren blåste straffe.

Vidar Røttereng satte straffen hardt og kontrollert nede ved stolperota. 2-3.

Så fikk Meldal for alvor opp dampen. Bare et par minutter etter utligninga, ble Skjevdal spilt gjennom. Dessverre fikk han litt for dårlig tid til å avslutte og skuddet gikk utenfor mål.

Meldal fortsatte å presse Heimdal og omgangens største sjanse kom da Henning Ree Snoen slo en skikkelig Roberto Carlos-crosser til Knut Asgeir Berg. Den spillende treneren fikk hodet på ballen, men avslutningen gikk i tverrligger.

Meldal ga aldri opp jakten på poeng, men måtte gå slukøret av banen da dommer blåste av for full tid.

Even Aaland ble kåret til dagens Ivers av hjemmesupporterne.