Tap i sjansefattig kamp

Meldals kvinnelag hang bra med i første omgang, men Nidaros ble for sterke i andre.

26.05.2017 - Jan Are Melgård
Kategori: Fotball

Meldal FK Kvinner sto likt med motstander Nidaros med fire poeng på fem kamper, før gårsdagens møte på Heggøya. Og publikum fikk bevitne en jevn start på kampen.

Det var forholdsvis begivenhetsløst før Nidaros plutselig var alene mot mål. Heldigvis var hjemmelagets keeper Linda Stenvik raskt ute og fikk stoppet angrepet. Godt keeperspill.

Etter knappe halvtimen fikk Nidaros straffespark. Også denne gangen var keeper god. Straffesparket ble satt midt på mål. På returen var keeper nok en gang raskt oppe og fikk forstyrret Nidaros-spilleren nok til at skuddet gikk i stanga.

Resten av omgangen var forholdsvis rolig, med et par småsjanser begge veier, men ingenting som virkelig satte målvaktene på noen stor prøve.

I andre omgang tok bortelaget mer og mer over.

Men det var Meldal som kom til omgangens første sjanse, da et godt skudd fra 20 meter gikk rett utenfor mål.

Ikke lenge etter, var keeper Stenvik nok en gang raskt ute og fikk brutt en gjennombruddspasning. Keeperen holder Meldal inne i kampen nå.

Dessverre måtte til og med Stenvik gi tapt, da et godt plassert skudd fra hjørnet av 16-meter snek seg inn på nærmeste stolpe. Fortjent 0-1 til bortelaget.

Tjue minutter før full tid fikk lagets toppscorer Berit Solem en stor sjanse, da hun fikk hodet på en ball på 16-meterstreken, samtidig som bortelagets keeper ruste ut fra målet. Ballen gikk over keeper, men endte dessverre en halv meter utom målet.

Bortelaget hadde full kontroll resten av kampen og kunne juble for tre poeng, mens Meldal nok satser på å reise kjerringa førstkommende søndag når Steinkjer kommer på besøk i OBOS Cupen. Kampen spilles på Heggøya.