Tapte mot Hitra

Meldals G19-lag tapte tirsdag 0-2 i en jevnspilt kamp mot Hitra.

30.08.2017 - Jan Are Melgård
Kategori: Fotball

Tirsdag møttes G19-lagene til Meldal og Hitra til kamp på Heggøya stadion. Etter en frisk åpning fra Meldal, der de blant annet hadde et skudd i stanga, tok Hitra mer over. Det fikk de belønning for, da de scoret kampens første mål etter 20 minutter.

Resten av første omgang var av det tamme slaget. Andre omgang skulle dog bli mer underholdende. Dessverre for de unge meldalingene la Hitra på til 0-2 fem minutter ut i omgangen. Et godt gjennomspill, førte til at bortelagets Mats Røvik scoret sitt andre mål for kampen.

Etter det tok Meldal mer over og kom til flere brukbare målsjanser, uten uttelling. Hjemmelaget var dyktige på å bruke vingene i angrepsfasen, dessverre ble enten innleggene for upresise eller avslutningene for enkle å hanskes med for Hitras keeper.

Meldal har nå spilt tre kamper i høstserien. De står foreløpig med ingen poeng, etter å ha tapt 2-0 borte mot Gimse 2 og 5-7 hjemme mot topplaget Ranheim TF 2.

G19-lagets neste kamp spilles tirsdag 5. september borte mot serieleder Kattem.