Trivelig avvikling av årsmøte i Løkken Pensjonistforening

 

Ekstra god stemning ble det med 30. april-band på besøk


06.03.2018 - Rita Smedplass
Kategori: Lag og foreninger, Årsmøte, Kultur

På årsmøtet i Løkken Pensjonsforening 22. februar ble Mildrid Nesheim nok en gang valgt som leder. 

download

Årsberetningen fortalte om et aktivt år for foreninga med tirsdagskaffe hver uke utenom sommerferien, medlemsmøter og representasjon.

Årets to store begivenheter var  busstur til Tautra, Ekne/Falstad, Falstadskogen og Vuddu Valley. Både gripende historie og hygge på en ”American Diner” på samme dag. Den andre store begivenheten i 2017 var å få arrangere Regionmøte for Pensjonistforbundet i Sør- Trøndelag den 3. oktober. Pensjonistforeninger fra hele regionen var representert , og det ble en nyttig og lærerik dag for de som var der. Foreningene delte erfaringer med hverandre, og det viser seg at det er noen forskjeller i måten å jobbe på. Pensjonistforbundet i Sør-Trøndelag var sentrale personer på programmet, og fortalte om arbeidet og programmet for fylkesforeninga framover. Det var også kulturelle innslag på møtet.

IMG 0328(På bildet: Astrid Hoel, Birgit Strand og Marie Gorseth)

Løkken Pensjonistforening har sitt eget hus, og de 2-3 siste åra har det vært investert mye penger og dugnadsarbeid for å oppgradere huset til en bedre standard.  I huset er også 2 leiligheter som er utleid kontinuerlig.

IMG 0329

(På bildet: Laila og Magnar Steigedal)

Styret for Løkken Pensjonistforening i 2018 består av leder Mildrid Nesheim, nestleder Jan Erik Mjøen, kasserer Rolf Inge Furuhaug , sekretær Asveig Steen og styremedlemmene Åse Syrstad, John Richard Syrstad og Magne Grøset. John Richard Syrstad er også leder i husstyret, og er ansvarlig for vedlikehold og oppgradering av huset, samt utvendig vedlikehold. Mye av dette er dugnadsprosjekter.

Asveig Steen (sekretær i Løkken Pensjonistforening)

 

Red:RS

Annonser


Medlemmer