Adventsjakta er ferdig og vinnerne er trekt.

Foto: Ragnhild Eithun Lund

Skogsnissen er godt fornøyd med deltagelse og tilbakemeldinger på adventsjakten og har satt seg i gyngestolen for å slappe av. Kanskje dukker han opp igjen neste advent.


10.01.2021 - Aud Inger Kalseth

For mange var kanskje starten på jakta den vanskeligste. Det var nødvendig å kjenne til Endre Jerpstad for å skjønne hvor det kunne være. Han vokste opp i Norgardsgjerdet (Jerpstadgrenda), men han bygde seg hus, Fagerheim, Orklaveien 125, som kunne lure noen. Men posten hang oppi Skarmostuggu og sporet som ledet deg til Ressveien 32 (Holstoveien sør). Det var kanskje ei utfordring for elv var nevnt, men Resa har egentlig ingenting med Ressveien å gjøre. Sporet ledet deg videre til Å Gartneri. Videre måtte du innom Å-Stuggu. Der var sporet godt gjemt, men når du hadde funnet det, var det en fin tur til gapahuken i enden av turstien langs Orkla. 

De neste sporene førte deg litt lengre fra sentrum. Først en tur til kommunegrensa mot Rindal (Resdalen). Det var nok en del av jegerne som ikke husket festene i Vålåskaret før veien kom! 

Da var det strake veien til kommunegrensa mot Rennebu (Motun), og du kunne sende løsningsordet til Skogsnissen.

Skogsnissen ønsker ikke så mye oppmerksomhet, men jeg skal hilse og si at det er muligheter for en ny jakt neste advent.

Vinnerne ble trekt med hjelp av et dataprogram og er:

Gavekort på Å-Stuggu:   Ton Van Den Broek

Gavekort på Å-Bua:         Mari Engen Ree

Gavekort på Å-Bua:         Nils Arne Resell

Gavekort på Å Gartneri:  Stein Joar Kjerstad

Gavekort på Å Stuggu:   Tone Dalsegg

Gavekort på Å Gartneri:  Knut Arild Dombu.

Alle gavekort var på kr. 250,- pr stk.

 

 

Annonser


Medlemmer