LTS Flyfishing på verdensmarkedet

 

LTS fluefiskestenger og -sneller flyr nå i mange land i to kontinenter; Europa, Nord- og Sør-Amerika.


18.09.2015 - Anne Mari Svinsaas
Kategori: Næringsnytt

I år omsetter LTS Flyfishing AS på Løkken for mellom 5,5 og 6 millioner kroner. I 2016 regner de med at omsetningen kommer opp i 7,5-8 millioner. Eierne Leiv Birger Rædergård og Trond Syrstad ser at utstyret de lager og selger stadig vinner terreng hos kresne fluefiskere både på det amerikanske kontinent og i Europa.

Ved elver i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Østerrike, Spania og naturligvis Norge står ivrige sportsfiskere med LTS fluefiskerutstyr - utstyr utviklet i Meldal, blant annet gjennom mange timer langs Orkla. Like ivrige fiskere bruker samme utstyr i lakseelver i Canada, USA, Argentina og Chile.

Nylig ble stenger og sneller fra LTS presentert på en stor sportsfiskermesse i Argentinas hovedstad Buenos Aires - gjennom klubben med det flotte navnet Buenos Aires Sportsfiskere. - Hit drar rike fiskere fra Europa og Amerika for å fiske i de store elvene, forteller Leiv Birger Rædergård.

I neste uke drar han til Canada for å drive markedsføring og innsalg av LTS-utstyr i flere av de store byene der. LTS fluestenger produseres av JS Company i Sør-Korea, og det er Trond Syrstad som har ansvaret for testing av nye kolleksjoner av fluestenger. I oktober reiser Syrstad til Sør-Korea for å gjøre siste finish på neste års kolleksjon av stenger.

- Slik det ser ut nå, øker omsetningen år for år. Vi har en avtale med den koreanske produsenten som gjør at vi må betale store deler av neste års produksjon før produksjonen starter, og resten må vi betale før stengene sendes fra fabrikken. Dette er likviditetskrevende forretningsdrift, og vi trenger mer kapital for vekst, rett og slett. Vi får se hvordan det går framover. Vi er i hvert fall veldig fornøyde med den mottakelsen LTS fluefiskerutstyr har fått hos pasjonerte fiskere i mange land, sier Leiv Birger Rædergård i LTS Flyfishing AS.

LTS Flyfishing Buenos AiresLTS-stenger fra Meldal på sportsfiskermesse i Buenos Aires, Argentina.

 Leiv B Rædergård 2Leiv B. Rædergård er tilfreds med den enormt gode mottakelsen LTS har fått.

 

Tekst og bilder: AMS. 

Annonser


Medlemmer