Meldal fotballklubb tok fredag kveld et steg nærmere opprykk.

21.08.2015 -
Kategori: Fotball

Det skulle etter hvert bli en trivelig affære på Løkken stadion, til tross for knotten, da Meldal tok imot Frøya til kamp i fjerde divisjon.

Frøya slo Meldal 2-1 i tilsvarende oppgjør i vår og hjemmelaget var helt klart tent på å revansjere det nederlaget.

Men det var bortelaget som starta best. De var kvikkere i beina, vant de fleste duellene og de tok ledelsen etter kun fire minutter, etter en markeringsglipp på en corner.

Minutter senere avklarerte en Frøya-forsvarer en løs ball på streken, etter at Meldal rullet opp langs venstrekanten og fikk slått et småfarlig innlegg.

33 minutter ut i første omgang kom det som kanskje var kampens prestasjon. Frøya slo en god corner, som ble stussa mot lengste kryss. En fantastisk reaksjonsredning fra keeper Eirik Solem reddet Meldal fra å komme to mål under.

Så skulle det endelig løsne for Meldal. Vidar Røttereng slo et godt frispark inn i feltet. Kaptein Knut Asgeir Berg fikk pannebrasken på ballen. 1-1!
Kvarteret ut i andre omgang tok Frøya på ny ledelsen, etter et flott angrep som endte med en avslutning i krysset.

Meldal våknet mer etter målet og pressa på for utligning. Og etter 75 minutter kom den endelig etter at Einar Rikstad satte en retur i mål!

Bare minutter før slutt tok Meldal ledelsen for første gang i kampen. Etter flere skuddforsøk og klabb og babb i feltet, endte ballen hos Gard Fjeldvær som kontant satte ballen i nettet. 3-2 og samtlige spillere i gult ble med på feiringa.

Resultatet holdt seg kampen ut og de tre poengene ble værende på Løkken.

Meldals trener Ole Johan Helland var etter kampen godt fornøyd.

- Jeg synes vi vinner helt fortjent. Det så ut som at vi hadde litt tunge bein utpå der og vi spilte ingen stor kamp. Det skyldes nok cupkampen vi spilte på tirsdag. Men alt i alt synes jeg vi var bedre enn Frøya, sier hemnværingen.

- Det var en skikkelig slitekamp. Når det bikker 3-2 i vår favør, er det utrolig artig. En skikkelig arbeidsseier, smiler Helland.

Meldal ligger nå på en andreplass med 23 poeng, seks poeng foran Hitra som har to kamper mindre spilt.

Trygg lade leder serien komfortabelt med 27 poeng, også de har to kamper mindre spilt enn andreplass Meldal.

DSC 4065Gard Fjeldværs seiersmål feires.

DSC 4054Imponerende oppmøte på Løkken stadion.